icon

Periete a sušíte naraz, je to bezpečné?

7. jan 2024

Ahojte, ak mate susicku umiestnenu na pracke spolu s medzikusom, je mozne prat aj susit naraz? Teda dole v pracke prat a zaroven hore v susicke susit? Nekazia sa tym spotrebice alebo nevznika iny problem? Dost by mi to usetrilo cas, ale celkom sa to bojim skusit a v navode som o tom nic nenasla. Dakujem ❤

Strana
z2
saxana000
8. jan 2024

@macik34 do.susicky nic.do prania vonne perlicky miesto avivaze.a.pradlo voni aj po pol roku v skrini

saxana000
8. jan 2024

@mizoko vonne perlicky od lenoru.tie cierne.so zelenym alebo tyrkysovym logom staci.ozaj malocko a voni to neskutocne. skladam vzdy este teple.

saxana000
8. jan 2024

@mizoko na.to mam.este casovku ked tam mam.par.kuskov s takym hrubsim pasom.na rifliach alebo mikinu s kapucou omakam tie.hrubsie miesta co je vlhke hodim na 15-20 minut na casovku presusit.alebo necham volne prehodene cez fotelku alebo radiator.

saxana000
8. jan 2024

@slovenka753 nechavam v pradlovom kosiku poskladane a do skrine skovavam na vecer alebo na dalsi den.

saxana000
8. jan 2024

@simca06022011 ma ho zmaknute a odchlpene a uschne rychlejsie ako z pracky lebo najvacsiu vlhkost pohlti susicka ale je to zbytocna robota.radsej to tam necham o hodinu dlhsie hrkotat a rovno suche to vyberem ale ved kazda sme nejaka

macik34
8. jan 2024

@saxana000 z práčky to vonia. Ale keď ich dám potom do sušičky, tak už nevonia

mizoko
8. jan 2024

@saxana000 tie perličky som ešte nemala. To len hodín do práčky k prášku pred praním? Ja dávam akurát len ten papierik proti zafarbenie 🙂

slovenka753
8. jan 2024

Áno mám aj program do skrine a ten aj používam na väčšinu oblečenia, ale mne sa zdá trošku vlhké aj tak. A prádlo zvyklo zatuchnut preto ho nechávam vyvetrať.takto keď ho nechám tak aj pekne vonia, čo pri odložení do skrine sa nestávalo. Ale prádlo nejako netriedim podľa materiálov a podobne, čiže možno ak by som na to dávala väčší pozor vysusilo by to poriadne. Alebo je to dušičkou, mám hoover lebo som potrebovala extra uzku a táto jediná bola dostupná.

saxana000
9. jan 2024

@macik34 a.ktore davas?ja iba.cierne lenor a.to mi odpali dekel ked sa vyprie susicka.to.vyfuka ale.pradlo ozaj voni este dlho

saxana000
9. jan 2024

@mizoko ano priamo do bubna davam k prasku gelu kapsuli to je jedno

macik34
9. jan 2024

@saxana000 mala som x druhov. Po vybratí vonia ale keď dám do sušičky už nie. Idem vyskúšať lenor v čiernom obale

saxana000
9. jan 2024

@macik34 mne sa.tieto.najlepsie osvedcili.lebo su aj lenor obycajne a tie mi vobec tak nevonaju asi su slabsie alebo neviem cim to je.

mizoko
9. jan 2024

@saxana000 a ten papierik proti zafarbeniu tomu nevadí? 😅

fion22
9. jan 2024

Záleží aj od toho ako máte urobenú elektriku, neviem či to dobre nazvem "okruhy". Nám napr.pri montovaní sušičky povedali, že by nám vyhadzovalo poistky, keby perieme a sušíme naraz. V novom byte už máme oddelené, akoby 2 samostatné "okruhy" pre sušičku a práčku, tak tam budeme prať aj sušiť naraz

saxana000
10. jan 2024

@mizoko nie.ten ma predsa.inu funkciu..

Strana
z2