Periete a sušíte naraz, je to bezpečné?
Ahojte, ak mate susicku umiestnenu na pracke spolu s medzikusom, je mozne prat aj susit naraz? Teda dole v pracke prat a zaroven hore v susicke susit? Nekazia sa tym spotrebice alebo nevznika iny problem? Dost by mi to usetrilo cas, ale celkom sa to bojim skusit a v navode som o tom nic nenasla. Dakujem ❤
@slovenka753 nechavam v pradlovom kosiku poskladane a do skrine skovavam na vecer alebo na dalsi den.
@simca06022011 ma ho zmaknute a odchlpene a uschne rychlejsie ako z pracky lebo najvacsiu vlhkost pohlti susicka ale je to zbytocna robota.radsej to tam necham o hodinu dlhsie hrkotat a rovno suche to vyberem ale ved kazda sme nejaka
Áno mám aj program do skrine a ten aj používam na väčšinu oblečenia, ale mne sa zdá trošku vlhké aj tak. A prádlo zvyklo zatuchnut preto ho nechávam vyvetrať.takto keď ho nechám tak aj pekne vonia, čo pri odložení do skrine sa nestávalo. Ale prádlo nejako netriedim podľa materiálov a podobne, čiže možno ak by som na to dávala väčší pozor vysusilo by to poriadne. Alebo je to dušičkou, mám hoover lebo som potrebovala extra uzku a táto jediná bola dostupná.
Záleží aj od toho ako máte urobenú elektriku, neviem či to dobre nazvem "okruhy". Nám napr.pri montovaní sušičky povedali, že by nám vyhadzovalo poistky, keby perieme a sušíme naraz. V novom byte už máme oddelené, akoby 2 samostatné "okruhy" pre sušičku a práčku, tak tam budeme prať aj sušiť naraz

@macik34 do.susicky nic.do prania vonne perlicky miesto avivaze.a.pradlo voni aj po pol roku v skrini