Pokazila som bundu praním. Ako to opraviť?
Prala som si presivanu bundu v práčke a dala som na dlhé pranie, úplne som zabudla, že zvyknem na jemné dávať a vždy v pohode sa vyprala.
Proste som to postrala a zbila sa tá podšívka,urobili sa také hrče či ako to nazvať.
Je to ešte nová bunda a štve ma to.
Vie niekto poradiť čo s tým?
Strašne ma to štve, nakoľko je super a nebola ani lacná.
@anonym_autor ked bola mokrá prstami som roztahovala ten vatelin , ale už nikdy nebude úplne dobrá len nebudeš mať hrnce mala som miestami len latku
Skus susicku ak mas
Ak nemáš sušičku , tak pravidelne vytriasaj- kľudne aj viac dni . A susim vodorovne , nie na vesiaku.
@anonym_autor podľa mňa sa ti ju už nepodarí dať do stavu ako predtým
Ak nemáš sušičku , tak pravidelne vytriasaj- kľudne aj viac dni . A susim vodorovne , nie na vesiaku.
@anonym_d12c47 No veď ja viem a tak ma ro štve .Veď mme to doplo až keď začínala schnúť.
Nikdy predtým sa mi nič také nestalo a periem aj zimné.
@tim23 Žiaľ asi nie..Bože a tak ma to štve. Lebo sa ni strašne páči.
@kleopatra114 Skúsim, ale už nedávam jej veľmi nádej.
Normálne som si myslela, že som kúpila páperku a neviem o tom. Do kelu mňa to napadlo až neskoro, že som nedala na jemné prianie .
Máš po bunde. To už nezachránis
susicka alebo cistiaren
Skús tú čistiareň určite
@anonym_autor ako sa ti to podarilo?
@tim23 S mužom sme to naprávali postupne to rukami rozťahovali..Urcite už nie je ako bola, aie nevidieť to aspoň tie hrče .
@anonym_autor ak máte niekde v okolí velkopračovnu - skús tam sušičku s loptičkami.
@cacianka Ďakujem za radu. Už sje to s mužom napravili dáko. Sice nie už ako nová,ale zachránená celkom.
@anonym_autor možno nabudúce, alebo aj teraz zlepšiť jej kondíciu.
@cacianka Ďakujem určite to vyskúšam vďaka
@cacianka Ďakujem za radu. Už sje to s mužom napravili dáko. Sice nie už ako nová,ale zachránená celkom.
@anonym_autor aj ja som si tak vyprala paperku, sice tam peria vela v nej povodne nie je, je taka presivana, ale som to neodhadla, dala som ju do susicky na studeny vzduch niekolkokrat po sebe, s loptickami do susicky, ale s takymi plastovymi, nie vlnenymi (tie plastove napr. teta drogerie ma) a myslim ze som kupila dve balenia po 2ks cize 4 lopty som dala (stoja asi 2€ myslim). A celkom sa to podarilo dat dokopy po niekolkych takychto suseniach, a rucne to skus “rozbabrat” co najviac
@anonym_autor aj ja som si tak vyprala paperku, sice tam peria vela v nej povodne nie je, je taka presivana, ale som to neodhadla, dala som ju do susicky na studeny vzduch niekolkokrat po sebe, s loptickami do susicky, ale s takymi plastovymi, nie vlnenymi (tie plastove napr. teta drogerie ma) a myslim ze som kupila dve balenia po 2ks cize 4 lopty som dala (stoja asi 2€ myslim). A celkom sa to podarilo dat dokopy po niekolkych takychto suseniach, a rucne to skus “rozbabrat” co najviac
@anonym_cc91c6 Áno tak som to ručne rozoberala s mužom. Ďakujem. Veľmi ma mrzela, lebo je perfektná.

@anonym_autor možno sušička by jej pomohla