icon

Pomohli vám tieto produkty na ploštice?

6. júl 2024

Dobrý deň,chcem sa spýtať pomohli niekomu tieto dva produkty na ploštice ?

Pomohli vám tieto produkty na ploštice?Pomohli vám tieto produkty na ploštice?
Strana
z2
autor
11. júl 2024

Je normálne,že sa po tom postreku ešte stále objavujú? Pár sme ešte zabili... Aj dnes ráno som mala jednu na vankúši.

extra
11. júl 2024

My sme 3 týždne od postreku firmy a stále vychádzajú, nemáme umývať podlahu, keď sa na ňu dostanú, zomrú postupne.

autor
11. júl 2024

@extra pre mňa je to strašné... Ešte keď som sama doma,mám s toho neskutočnú fóbiu,dnes idem vybrať aj ten druhý postrek... Vraj je tiež dobrý,to je moja stále ešte posledná nádej. A po akom čase by sa už nemali ukazovať ? Nepovedala vám to firma ? A ešte koľko ste za to platili ?

akje
11. júl 2024

@autorka budu sa ti objavovat aj za 2 tyzdne cca. Tie, co stihli naklast vajicka, sa vyliahnu po tejto dobe.
Ja som inak googlila a jedna firma ponuka konzultacie Zadarmo. Nechces tam radsej zavolat?

autor
11. júl 2024

@akje áno? A ako tu firmu nájdem ? Máš nejaký kontakt ? Ja som bola stále v tom,že ten postrek ich okamžite zabije... Mám s toho depresie,nemôžem spať,stále mám pocit že niečo po mne lezie i keď nelezie...

autor
11. júl 2024

@extra a stále máte aj kusance?

extra
11. júl 2024

150€/izba

extra
11. júl 2024

Už 2. deň som nenašla ani jednu, tak uvidím čo dnes...🍀

autor
11. júl 2024

@extra teraz som za podlahovou lištou objavila dve malé zdochnute... To známe že postrek účinkuje ?

Strana
z2