icon

Poradíte dobrý a lacný gél na pranie?

4. okt 2024

Čaute poraďte dobrý a lacný gél na pranie alebo prach so sviežou vôňou

kacena4
4. okt 2024

bud chces dobry alebo lacny.... vyber si....

huginko
4. okt 2024

Prečo to voláte prach? Však je to prášok, prach je na policke

jaja20
4. okt 2024

Za mňa určite Surf

rozculena
4. okt 2024

ja som teraz kúpila prvý krát prášok aj gél v Lidli a nevidím rozdiel voči značkovému.

paulina291
4. okt 2024

Pozri si návody na internete. Prášok aj gél sa dajú lacno a ekologicky vyrobiť doma

haraburdova
4. okt 2024

Lidl ma fajn pracie prašky, ked som bola finančne natesno, kupovala som ten lidl marseilske mydlo, ten je fakt fajn.
ešte rada - Kaufland ma velmi lacne gely, ale su fakt zle zle zle. Nevyperu dobre, pradlo nevonia, skor tak divne smrdi a ma na sebe taky "povlak".
V teta drogerii sa inak da velmi dobre nakupit tento tovar, mavaju tam vyborne akcie.

lizatko1009
4. okt 2024

@huginko ja to dlhodobo nechápem, ale kazda druha tu napise prach🫣🤷🤷🤷

mimikarol
5. okt 2024

Denkmit sú celkom fajin, aj pekne voňajú aj su lacné.

jaskolka
5. okt 2024

Lidl ma dobre gély, ja som často používala Formil s vôňou marseillelskeho mydla. Celá izba od toho vonala

30katrusa40
5. okt 2024

Denkmit z dmky. Aj prach aj gél super. Aviváž používam len dezinfekčnú tiež denkmit.

lenkakamen
5. okt 2024

Denkmit v dm majú teraz prášky na 80 praní a výborná cena...a peru výborne ak nie lepšie jak Ariel. Apersil

ktobytobolpovedal
5. okt 2024

Denkmit, ja som spokojna s kapsulami

huginko
5. okt 2024

Za mna ariel, persil a coccolino....

evaachesa
5. okt 2024

@lizatko1009 ja to tak síce nevolám, ale tak miernu logiku mi to dáva. 😏 Ale keď už sa musím nad niečím zamýšľať, tak čo také kramy? 😂

lizatko1009
5. okt 2024

@evaachesa jeziiiie dalsie slovo vhodne vrazdy, 🫣

bubinko1506
5. okt 2024

Denkmit je fajn, pradlo pekne vonia a dobre vyperie (na skvrny ale davam zlcove mydlo). Kupujem gel na citlivu pokozku. Este fajn je Lovela alebo Cocolino. Ariel a Persil pouzivat nemozem, maju v sebe nejaku zlozku, co muzovi a detom drazdi pokozku, aj ked kupim ten sensitive.

autor
5. okt 2024

Ďakujem za komentáre k veci vyskúšam denkmit a ešte som našla nejaký nemecký na.nete

slavomira236
5. okt 2024

Ja som teraz kupila savo gel univerzal a je fajn aj pekne vonia a aj dost peni..musela som dat este raz plakanie nabuduco ho dam menej do pracky

evaachesa
6. okt 2024
earlgrey
6. okt 2024

@evaachesa to by aj mňa zaujímalo 🤣 ja to slovo neznášam a ani nepoužívam 🤣 ale jeho pôvod by ma vážne zaujímal

saxana000
6. okt 2024

Savo. Jednoznacne

slniecko5
6. okt 2024

Savo gél na farebne, stačí ho veľmi máličko a to mám 9kg práčku. Vyperie dobre, prádlo vonia aj v skrini. Ten Savo univerzál mám vyskúšaný prášok a ten nebol dobrý, svetle dobre nevypral a tmave zosvetloval.

evaachesa
8. okt 2024

@earlgrey ja si pamätám tento názov ešte keď som bola na základnej. 😂

earlgrey
8. okt 2024

@evaachesa ja tiež...🤣 ale nikdy som ho z mojích úst nevypustila 🤣

earlgrey
8. okt 2024

@evaachesa toto som našla na českej stránke...

dzejsik
8. okt 2024

Formil z Lidla je prekvapivo naozaj dobry aj gel aj kapsule, Denkmit gel a prasok dobre, kapsule az tak nie