Poradíte dobrý a lacný gél na pranie?
Čaute poraďte dobrý a lacný gél na pranie alebo prach so sviežou vôňou
Prečo to voláte prach? Však je to prášok, prach je na policke
Za mňa určite Surf
ja som teraz kúpila prvý krát prášok aj gél v Lidli a nevidím rozdiel voči značkovému.
Pozri si návody na internete. Prášok aj gél sa dajú lacno a ekologicky vyrobiť doma
Lidl ma fajn pracie prašky, ked som bola finančne natesno, kupovala som ten lidl marseilske mydlo, ten je fakt fajn.
ešte rada - Kaufland ma velmi lacne gely, ale su fakt zle zle zle. Nevyperu dobre, pradlo nevonia, skor tak divne smrdi a ma na sebe taky "povlak".
V teta drogerii sa inak da velmi dobre nakupit tento tovar, mavaju tam vyborne akcie.
@huginko ja to dlhodobo nechápem, ale kazda druha tu napise prach🫣🤷🤷🤷
Denkmit sú celkom fajin, aj pekne voňajú aj su lacné.
Lidl ma dobre gély, ja som často používala Formil s vôňou marseillelskeho mydla. Celá izba od toho vonala
Denkmit z dmky. Aj prach aj gél super. Aviváž používam len dezinfekčnú tiež denkmit.
Denkmit v dm majú teraz prášky na 80 praní a výborná cena...a peru výborne ak nie lepšie jak Ariel. Apersil
Denkmit, ja som spokojna s kapsulami
Za mna ariel, persil a coccolino....
@lizatko1009 ja to tak síce nevolám, ale tak miernu logiku mi to dáva. 😏 Ale keď už sa musím nad niečím zamýšľať, tak čo také kramy? 😂
@evaachesa jeziiiie dalsie slovo vhodne vrazdy, 🫣
Denkmit je fajn, pradlo pekne vonia a dobre vyperie (na skvrny ale davam zlcove mydlo). Kupujem gel na citlivu pokozku. Este fajn je Lovela alebo Cocolino. Ariel a Persil pouzivat nemozem, maju v sebe nejaku zlozku, co muzovi a detom drazdi pokozku, aj ked kupim ten sensitive.
Ďakujem za komentáre k veci vyskúšam denkmit a ešte som našla nejaký nemecký na.nete
Ja som teraz kupila savo gel univerzal a je fajn aj pekne vonia a aj dost peni..musela som dat este raz plakanie nabuduco ho dam menej do pracky
@lizatko1009 😂
Savo. Jednoznacne
Savo gél na farebne, stačí ho veľmi máličko a to mám 9kg práčku. Vyperie dobre, prádlo vonia aj v skrini. Ten Savo univerzál mám vyskúšaný prášok a ten nebol dobrý, svetle dobre nevypral a tmave zosvetloval.
Formil z Lidla je prekvapivo naozaj dobry aj gel aj kapsule, Denkmit gel a prasok dobre, kapsule az tak nie

bud chces dobry alebo lacny.... vyber si....