Prací gél na prírodnej báze pre deti
Ahojte chcela by som sa vás opýtať, viete mi poradiť malý bude mať 3 a stále mu periiem zvlášť oblečenie aj ma iný praci gél ako my. Viete mi poradiť Práci gél ale prostriedok na prírodnej báze? Bez tých všetkých chemických látok co obsahuje klasický práci gél? Ďakujem
Tierra Verde na citlivú pokožku - my máme tento pre celú rodinu, dieťa má rok, manžel sa vyhádže zo všetkého. S týmto nebol žiaden problém 🙂
@mauduska ďakujem pozriem sa nato 😊
@anonym_autor tiež som za tierra verde alebo ecover 🙂
@anonym_autor tiež som za tierra verde alebo ecover 🙂
@a0 ďakujem 😊 mame Froschku a akurát pozerám ze obsahuje parfumy🙄
ja pouzivam detsky gel od amway. ten je pre alergikov a atopikov
Ahoj 😊 úplne ťa chápem, ja som to mala rovnako – pri malom som chcela čo najjemnejšie a prírodné riešenie. Mne sa veľmi osvedčil Lotunia bezparfémový prací gél. Je na prírodnej báze, bez parfumácie, farbív a zbytočnej chémie, takže je vhodný aj pre malé deti, citlivú pokožku či ekzematikov. Oblečenie po ňom nemá žiadnu vôňu, je pekne čisté a nemala som problém ani s podráždením pokožky. Používam ho stále na detské veci a pokojne aj na naše, keď chcem niečo extra šetrné.

Tierra Verde na citlivú pokožku - my máme tento pre celú rodinu, dieťa má rok, manžel sa vyhádže zo všetkého. S týmto nebol žiaden problém 🙂