icon

Pračka Electrolux sa zasekla

20. máj 2025

Ahojte. Dala som prať 1 kabát, teda taký plyšovy jarny kabatik a pracka nechce vobec doprat zasekla na poslednych 2 minutach. Ani zmena programu ani zapnutie iba otacok nejde, stale ten isty problem. Pokazila sa? 😔 Uz len to by mi teraz chybalo… Vypla som, kabatik je strasne tazky nasiaknuty vodou, zmykala som rucne. Slusila som dat prat normalne veci tam uvidim ale co robit ak to nepojde znova? Stalo sa vam to uz? Ide o vrchom plnenu pracku Electrolux.

biba_18
20. máj 2025

može byť že to bolo ťažké pre ňu…

viestta
20. máj 2025

vyber kabat, nechaj ho niekde nad vanou odkvapkat, ked z neho vytecie vacsina vody daj len vyzmykat

hederamonstera
20. máj 2025

Vedela sa roztocit ny zmykanie? Mozno ten kabat nevedela tak ulozit, ze sa ani nerozmychala. To sa mi tiez uz stalo, musela som to trochu rucne vyzmychat(ak je tazky) alebo pridat par mokrych uterakov, aby sa to rozlozilo

bielasovicka
20. máj 2025

Ja som minule dala prať poťah z matraca z veľkej postele. Prať síce začalo, ale potom ako keby sa len točilo v jednom kole, a nič nevypustala, ani nenapustala. Po 2 a pol hod. som musela vypnúť, a vyťahovať ťažký mokrý poťah, a ručné vyzmykat. Skoro mi ruky odpadli🤦🏼‍♀️.

koniarova
20. máj 2025

Ťažký bol. Nič sa práčke nestalo. Kabát vyžmýkaj v rukách a daj znovu.

autor
20. máj 2025

Super dakujem uvidim teraz ked som dala prat bezne veci… dufam ze to bude ok

autor
20. máj 2025
@bielasovicka

Ja som minule dala prať poťah z matraca z veľkej postele. Prať síce začalo, ale potom ako keby sa len točilo v jednom kole, a nič nevypustala, ani nenapustala. Po 2 a pol hod. som musela vypnúť, a vyťahovať ťažký mokrý poťah, a ručné vyzmykat. Skoro mi ruky odpadli🤦🏼‍♀️.

@bielasovicka hehe mne rovnako a to bol len kabat 😃

bielasovicka
20. máj 2025

Aj ja som potom dala prať bežné veci, a všetko bolo ok 🤣

moony99
20. máj 2025

Robí sa to väčšinou vtedy,ked je zle vyvážený bubon,a pračka nemože pustiť odstreďovanie.Je v nej málo prádla a ťažké.