icon

Práčka neberie aviváž

9. aug 2025

Vie niekto poradiť? Práčka neberie aviváž, nalejem a zpstame v zásobníku. Vybrala som zásobník, vyčistila.som kefkou, dala prostriedok na čistenie práčky a nič. Keď zabudnem skontrolovať zostane v zásobníku ako také želé.

madeincssr
9. aug 2025

@anonym_autor ci nebude/u pripchata ta tryska/y vody nad zasobnikom avivaze, ktore ju maju splachnut do pracky. Vyber zasobnik a kukni hore. Skusil by som vystriekat to tam rucnym rozprasovacom napr. octom a nechal posobit, potom vydrhol zubnou kefkou a povytieral do cista papierovymi utierkami.

autor
9. aug 2025
@madeincssr

@anonym_autor ci nebude/u pripchata ta tryska/y vody nad zasobnikom avivaze, ktore ju maju splachnut do pracky. Vyber zasobnik a kukni hore. Skusil by som vystriekat to tam rucnym rozprasovacom napr. octom a nechal posobit, potom vydrhol zubnou kefkou a povytieral do cista papierovymi utierkami.

@madeincssr presne toto som urobila a nič

anonym_dda168
9. aug 2025

@anonym_autor Kolegyňa volala opravára, mala ju v záruke. Ale neviem ako to opravil.

hradnapani
9. aug 2025

tiez som to pred casom riesila, vsetko som vycistila a stale nebralo. Nechala som to tak a zrazu to znova islo, asi sa uvolnila nejaka usadenina, ktorou som nevedela pohnut a ani ju nevidela.

pikachu999
10. aug 2025

Skúsila si asi všetko logické . skúsila by som opravár už len

margareta15
10. aug 2025

skus avivaz v nejakom poháriku zriedit vodou, dobre obsah premiešať a tak naliat do zasobnika. Mala som ten istý problém a toto mi pomohlo.