icon

Prečo sa kapsule na pranie roztopili?

momoqui
2. jún 2025

Ahojte,
Po dlhsom case som kupila kapsule na pranie. Roztopili sa mi v tom sacku a dolepili medzi sebou.
Mam ich v kupelni - je tu tak normalne teplo/ takmer vobec nie vlhko. Viete cim to moze byt?
Je pravda ze ten “sichy zips” som nezatvorila.
Diki za tipy a rady 🙂

anexa
2. jún 2025

Tak v kúpeľni je teplo, aj keď sa to tebe nezdá 🙂 Mala by si to zatvárať, prípadne skladovať inde. Alebo sú horšej kvality, ak si kupovala nejaké nové, neodskúšané 🙂

momoqui
autor
2. jún 2025
@anexa

Tak v kúpeľni je teplo, aj keď sa to tebe nezdá 🙂 Mala by si to zatvárať, prípadne skladovať inde. Alebo sú horšej kvality, ak si kupovala nejaké nové, neodskúšané 🙂

@anexa
Klasika kapsule Ariel
Nikdy predtym sa mi to nestalo a ako pisem v kupelni nie je az tak teplo kedze sa tam vetra

veselo_neveselo
2. jún 2025

To vrecko treba zatvarat, nejde ani tak o teplo, ako o vlhko. Proste ti navlhli.

zuzubb007
2. jún 2025

Vlhkosť ich zničila, v kúpeľni nieje dobre to držať, stačí, že sa to zle zavrie a je po nich

momoqui
autor
2. jún 2025
@veselo_neveselo

To vrecko treba zatvarat, nejde ani tak o teplo, ako o vlhko. Proste ti navlhli.

@veselo_neveselo nechala som to otvoeene takzw asi preto ☹

momoqui
autor
2. jún 2025
@zuzubb007

Vlhkosť ich zničila, v kúpeľni nieje dobre to držať, stačí, že sa to zle zavrie a je po nich

@zuzubb007 kde to mavate? Lebo ja to viem dat este tak do chodby do satnika ale tam je asi rovnako teplo

pietra
2. jún 2025
@momoqui

@zuzubb007 kde to mavate? Lebo ja to viem dat este tak do chodby do satnika ale tam je asi rovnako teplo

@momoqui bežná izbová teplota im nevadí. Ale v kúpeľni je vlhko a to vlhko im vadí.

momoqui
autor
2. jún 2025
@pietra

@momoqui bežná izbová teplota im nevadí. Ale v kúpeľni je vlhko a to vlhko im vadí.

@pietra moze byt skusim to dat inde dik

zuzubb007
3. jún 2025
@momoqui

@momoqui teplo im nevadí, ale vlhkosť to je rozdiel, ja držim chemikálie vsetky v osobitnej skrini v kuchyni od kapsúl do umývačky, do práčky, na čistenie záchoda a podobne

momoqui
autor
3. jún 2025
@zuzubb007

@momoqui teplo im nevadí, ale vlhkosť to je rozdiel, ja držim chemikálie vsetky v osobitnej skrini v kuchyni od kapsúl do umývačky, do práčky, na čistenie záchoda a podobne

@zuzubb007 pozeram ze aj kapsule do umyvacky sa mi roztopíi 🤦‍♀️😅 mam ich samozrejme otvorene 🤦‍♀️

ekira1
3. jún 2025

Tiež mi to urobili v kúpeľni, asi som zle zatvorila vrecko. Teraz ich mám v chodbe v skrini a zatiaľ nič.

slavomira236
4. jún 2025

@momoqui ja kupujem tie velke vela kusove v takom velkom zelenom plastovom boxe v kupelni je vlhko a este sa mi to nestalo no zatraram to

momoqui
autor
4. jún 2025
@slavomira236

@momoqui ja kupujem tie velke vela kusove v takom velkom zelenom plastovom boxe v kupelni je vlhko a este sa mi to nestalo no zatraram to

@slavomira236 asi to bude tM ze som ich nechala otvorene

ekira1
4. jún 2025
@slavomira236

@slavomira236 v plastovom boxe už ani nebývajú, skôr vrecká a papierové boxy. Som si búchala hlavu, že som ho vyhodila, mohla som si ich do neho presypávat 🫣

slavomira236
4. jún 2025
@ekira1

@slavomira236 v plastovom boxe už ani nebývajú, skôr vrecká a papierové boxy. Som si búchala hlavu, že som ho vyhodila, mohla som si ich do neho presypávat 🫣

@ekira1 ani som si nevsimka teraz kupujem savo gek jarna sviezost krajsie vonia ako ariel a staci ho kusok

momoqui
autor
4. jún 2025
@ekira1

@ekira1 ano, vzdy som kupovala tie krabicky, teraz mi docvaklo 😅 ano krabicka sa zatvori a ten sacok to ke otravne. Ale v DM sa da kupit taka krabicka, tak nabuduxe to presypem.

ekira1
4. jún 2025
@slavomira236

@ekira1 ani som si nevsimka teraz kupujem savo gek jarna sviezost krajsie vonia ako ariel a staci ho kusok

@slavomira236 asi rok som už nenarazila na plastovú, možno i dlhšie. Aj keď vrch je plastový, zvyšok je tvrdý papier.