Puella olej do prania
Ahojte baby , chcela by som sa opýtať na váš názor na tieto olej . Už dva krát som v nich prala, oblečenie vonia ale ako náhle vyschne už vôňu necítiť. V čom robím chybu? Ďakujem
Ja som teraz Puellu testovala vzorkami a vona krasna ale prave pred 5 min som natrafila nantuto diskusiu.A je ich na nete ooovela viac.Viac nam v tom nebudem prat.
https://www.modrykonik.sk/forum/domacnost-a-jej-vybavenie/pozor-na-puella-vone-do-prania-2/
@maminkadeticiek uz to bolo x-krat vysvetlovane, mas stare info. Ta konkretna vona obsahovala vyssi obsah koncentracii a preto podla normy musela mat toto varovanie. Uz zmizlo aj z tej farby vonneho oleja. Kto je eko-bio nech to proste nepouziva.
Ahoj, tiež používam... Krásne vonia ale občas sa mi tiež stane že necítim uz tu vôňu keď to uschne...🤷🤷
Ale len na niektorom oblečení sa mi to stáva.... A na uterákoch vždy !!! Nechápem prečo....
Autor ktorý vôňu máš ???
Ktorú*
Pre mna je ta vona tiez slaba, po oprati ju necitim..ale tiez sa mi stalo, ze postelne obliecky a plachty vonali tak silno, ze som ich musela preprat, lebo sa v tom nedalo proste spat..nechapem, v com to je..

Dávaš prádlo do sušičky?