Puella oleje do prania: Ktorá vôňa je najlepšia?
Ahojte. Ktorá vôňa sa vám najviac páči? 🙂🙂🙂
zelena a biela
Zelená a žltá 🥰
Zelená
Mám vzorky a v zelenej som oprala posteľnú bielizeň, vonia to už pár dní. Celá spálňa. To bude chémia ako 🐽🐖😅.
Mala som aj iné, akože eko a prírodné, ale aj tak to bola chémia a to vonalo menej.
@st_277 ale toto som čítala aj ja a nielen na MK, napr. tu na MK sa v tých diskusiách negatívne vyjadrujú stále tie isté osoby. Opakujem - píšeš 80% používateľov - na toto tvrdenie potrebuješ štatistku, nie čo ty čítaš. Ja som myslela, že máš údaje z oficiálnych štatistík, mňa by taká zaujímala.
Aj červená pekne vonia. Ale ja to nemôžem ani cítiť. Mňa ide z toho "zadusiť" iba keď je prádlo zavesené na balkóne, nie to dnu
Zelena
Pozor! je Puella a Puella. Ja som podľahla trendu, objednala som si vzorky a tie boli fajn, prádlo voňalo krásne a intenzívne. Tak som si na základe vzorky objednala veľké balenie a tu nastal problém. Zrejme vo vzorke je použitý koncentrát, pretože po používaní veľkého balenia - podotýkam presne podľa uvedených odporúčaní výrobcom a dodávateľom prádlo nevoňalo, skôr naopak, absolútne nekorešpondovalo veľké balenie so vzorkou, čo sa týka sušičky, tú som musela kúpiť druhú, nakoľko nebolo možné dostať ten "puch" potuchliny po používaní oleja z nej nijakým spôsobom a to som skúsila všetko, predtým som takýto problém nikdy nemala a to sušičku dôkladne čistím po každom cykle a tiež pravidelne všetky filtre atď.......... čo sa práčky týka, nádoba na aviváž u mňa zatiaľ žiadny problém. Žiadne leptanie a ani nič podobné. Jediná výhoda bola tá, že prádlo neelektrizovalo.
Tak tu sa rozbehli klasicke modrokonikovske konspiracne teorie teda 😀 aj ked puellu nepouzivam, lebo ma nepresvedcila, ale som verna inej znacke, tak neda mi nereagovat:
- vzorky vonaju menej ako flase = konšpiračná teória... naco by to robili? Ako by si tym pomohli? 😀 Mozog si na vône aj zvyká...
- prať dieťaťu s parfemom na pranie - načo?... to dieťa to potrebuje alebo naco by toto niekto vobec robil?...😀
- chémia - aj vitamin C je cista chémia 🙂
- neodporuca sa tehotnym - tehotne toho narozpravaju, kazdopadne tato H-veta uz nejaky ten rok na cervenej vôni nie je. Taketo H-vety su len legislativne zalezitosti a teda ja keby som bola tehotna, tak tuto vetu na etikete ignorujem, pretoze viem, aku velku váhu a silu asi má. 🙂
- strasne sa to zazerie do pradla - miniaturnych 5 ml do nadobky na avivaz rozpustenych vo velkom mnozstve teplej vody... prepratych celym cyklom... až 4 kg bielizne... kde sa to zazerie a ako strasne? 😀
Zdravy rozum, netreba prehanat 🙂
@ivanatim Opačne 😅 vzorka vonia intenzívnejšie ako fľaša 😉 z hľadiska marketingu to zmysel dáva, všakže 😉
s ostatným súhlasím.
@pleby takyto pocit mam aj ja , mali sme vzorky pradlo vonalo aj tyzdne tak som neodolala kupila si velku zelenu puellu, a tu prekvapenie. Aj manzel to zbadal.ze nevivia vobec pradlo tak ako predtym. A to moze byt tah, na zaklade vzorky si kupit velke balenie, aj dve a je to. Kupila som aj mamine, uz lutujem

zelena ❤