icon

Puella oleje do prania: Ktorá vôňa je najlepšia?

dadka1997
17. apr 2024

Ahojte. Ktorá vôňa sa vám najviac páči? 🙂🙂🙂

veroonikadan
17. apr 2024

zelena ❤

anjelik2358
17. apr 2024

zelena a biela

nikol789
17. apr 2024

@dadka1997 zelena a biela

rodinka20
17. apr 2024

Zelená a žltá 🥰

st_277
17. apr 2024

@dadka1997 toto sa este fakt predava ? 80% užívateľom to rozožralo práčku a maju z toho kožné problemy

alenah31
17. apr 2024

@st_277 aj si viem niekde overiť tvoju uvedenú štatistiku? Pretože pokiaľ by to bola pravda už dávno by nesmeli tieto produkty predávať - zákon na ochranu spotrebiteľov. A nie - nepoužívam žiadne oleje do prania, len ma to zaujíma.

st_277
17. apr 2024

@alenah31 pozri ci recenzie od obyčajných ludi ktori to používajú a nie od platených influenserov

alenah31
17. apr 2024

@st_277 pozerala som - no recenziu na zakúpený tovar napíše štatisticky každý 11-ty spotrebiteľ. Ak napíšeš 80% používateľov tak som myslela, že vychádzaš z oficiálnych zdrojov.

st_277
17. apr 2024

@alenah31 citala som ich asi fakt stovky aj na fb aj od známych ale uplne z fleku do 30 sek. mi hned teraz vyskocilo toto:

hugigugin
17. apr 2024

@dadka1997 biela zelena a žltá

janakomancova
17. apr 2024

Zelená

tilly
17. apr 2024

Mám vzorky a v zelenej som oprala posteľnú bielizeň, vonia to už pár dní. Celá spálňa. To bude chémia ako 🐽🐖😅.
Mala som aj iné, akože eko a prírodné, ale aj tak to bola chémia a to vonalo menej.

alenah31
17. apr 2024

@st_277 ale toto som čítala aj ja a nielen na MK, napr. tu na MK sa v tých diskusiách negatívne vyjadrujú stále tie isté osoby. Opakujem - píšeš 80% používateľov - na toto tvrdenie potrebuješ štatistku, nie čo ty čítaš. Ja som myslela, že máš údaje z oficiálnych štatistík, mňa by taká zaujímala.

hugigugin
17. apr 2024

@alenah31 otca, brata sesternici koňoci pračku zozralo. 90% diskusie.

domka222
17. apr 2024

Aj červená pekne vonia. Ale ja to nemôžem ani cítiť. Mňa ide z toho "zadusiť" iba keď je prádlo zavesené na balkóne, nie to dnu

butterflyeffect
17. apr 2024

Zelena

katka533
17. apr 2024

@dadka1997 zelená

puella_vone
Odpoveď bola odstránená
puella_vone
Odpoveď bola odstránená
ivanatim
17. apr 2024

@dadka1997 z puelly vonala pekne jedine zelena, ale slabo. Za mna radsej Giovani, krajsie vone, kvalitnejsie

pleby
18. apr 2024

Pozor! je Puella a Puella. Ja som podľahla trendu, objednala som si vzorky a tie boli fajn, prádlo voňalo krásne a intenzívne. Tak som si na základe vzorky objednala veľké balenie a tu nastal problém. Zrejme vo vzorke je použitý koncentrát, pretože po používaní veľkého balenia - podotýkam presne podľa uvedených odporúčaní výrobcom a dodávateľom prádlo nevoňalo, skôr naopak, absolútne nekorešpondovalo veľké balenie so vzorkou, čo sa týka sušičky, tú som musela kúpiť druhú, nakoľko nebolo možné dostať ten "puch" potuchliny po používaní oleja z nej nijakým spôsobom a to som skúsila všetko, predtým som takýto problém nikdy nemala a to sušičku dôkladne čistím po každom cykle a tiež pravidelne všetky filtre atď.......... čo sa práčky týka, nádoba na aviváž u mňa zatiaľ žiadny problém. Žiadne leptanie a ani nič podobné. Jediná výhoda bola tá, že prádlo neelektrizovalo.

draculla
18. apr 2024

@st_277 pravda, ked som od jedneho pana kupila prasok na bielenie, namocila som pradlo tak mi ten olej z avivaze plaval v umyvadle. Strasne sa to zazerie do pradla.

draculla
18. apr 2024

@alenah31 a pozrite si etiketu sa mi zda na cervenu alebo ruzovu puellu. Je tam napisane, ze sa neodporuca tehotnym

alenah31
18. apr 2024

@draculla tehotným sa neodporúča ani ibalgin či kvapky do nosa. To mi je jasné, neprala by som v tom ani dieťaťu. Ale keď verejne udávam informácie očakávam, že autor príspevku má oficiálne štatistiky, nie svoje vlastné. Nič čo je vytvorené hlavne chemicky nesadne každému.

ivanatim
18. apr 2024

Tak tu sa rozbehli klasicke modrokonikovske konspiracne teorie teda 😀 aj ked puellu nepouzivam, lebo ma nepresvedcila, ale som verna inej znacke, tak neda mi nereagovat:

- vzorky vonaju menej ako flase = konšpiračná teória... naco by to robili? Ako by si tym pomohli? 😀 Mozog si na vône aj zvyká...
- prať dieťaťu s parfemom na pranie - načo?... to dieťa to potrebuje alebo naco by toto niekto vobec robil?...😀
- chémia - aj vitamin C je cista chémia 🙂
- neodporuca sa tehotnym - tehotne toho narozpravaju, kazdopadne tato H-veta uz nejaky ten rok na cervenej vôni nie je. Taketo H-vety su len legislativne zalezitosti a teda ja keby som bola tehotna, tak tuto vetu na etikete ignorujem, pretoze viem, aku velku váhu a silu asi má. 🙂
- strasne sa to zazerie do pradla - miniaturnych 5 ml do nadobky na avivaz rozpustenych vo velkom mnozstve teplej vody... prepratych celym cyklom... až 4 kg bielizne... kde sa to zazerie a ako strasne? 😀

Zdravy rozum, netreba prehanat 🙂

rodinka20
18. apr 2024

@draculla na ružovej to bolo. Cyklamenovej. No potom sa ku tomu vyjadrili som niekde čítala, a ževraj už to nie je škodlivé. Ale ktovie

pleby
18. apr 2024

@ivanatim Opačne 😅 vzorka vonia intenzívnejšie ako fľaša 😉 z hľadiska marketingu to zmysel dáva, všakže 😉
s ostatným súhlasím.

ivanatim
18. apr 2024

@pleby ano, pardon, opačne 🙂

dandyka136
6. máj 2025
@pleby

@ivanatim Opačne 😅 vzorka vonia intenzívnejšie ako fľaša 😉 z hľadiska marketingu to zmysel dáva, všakže 😉
s ostatným súhlasím.

@pleby takyto pocit mam aj ja , mali sme vzorky pradlo vonalo aj tyzdne tak som neodolala kupila si velku zelenu puellu, a tu prekvapenie. Aj manzel to zbadal.ze nevivia vobec pradlo tak ako predtym. A to moze byt tah, na zaklade vzorky si kupit velke balenie, aj dve a je to. Kupila som aj mamine, uz lutujem