icon

Rozleptali oleje z Voňavého domova plasty na práčke?

janarn
16. apr 2024

Mate niekto skusenost, ze olej na pranie z vonaveho domova rozleptali plasty okolo zasobnika na prasok a na olej alebo inne plastove casti pracky? Jedna fotka je mojej pracky a jedna mojej kamaratky a obe pouzivame oleje z vonaveho domova.

Rozleptali oleje z Voňavého domova plasty na práčke?Rozleptali oleje z Voňavého domova plasty na práčke?
Strana
z2
bona1393
2. aug 2024

@dzipetka už aj ja používam iba ten herbow a pokukujem aj po tom druhom 🙂 vyskúšame

bona1393
2. aug 2024

@dzipetka presne, pri deťoch sa to nedá. A keď je to prípravok do práčky, tak by sa to aj podľa toho malo chovať.

bona1393
2. aug 2024

A ošetrili ste potom tu rozleptanú časť niečím? Lebo ja to mam ešte stále mäkké. Čo to niečím prelakovať alebo nechať tak

dzipetka
2. aug 2024

@bona1393 Nemam to tak velmi ako vy. Len som to umyla, poutierala. Mne to rozleptalo tu drazku, do ktorej sa vsuva zasobnik.

lilinka88
2. aug 2024

@janarn tiež mám LG a neurobilo mi to vôbec nič, známy má AEG a teda silno pochybujem,že by dával nejak extra pozor pri nalievaní a tiež všetko v poriadku

schauma123
2. aug 2024

Mne tak olej zničil novú práčku. Už nikdy žiadny olej.

jd1984
2. nov 2024

Ahojte žienky, zapajam sa do diskusie. Pouzivam asi rok oleje z vonaveho domova ale neni to pravidelne. A asi mesiac dozadu zacala pračka vydavat čudny zvuk, ako kvilenie...bola rozobrata, klin vyzera ok...spajam to s olejmi kedze ma asi osvietilo a skusila som ich pouzivat pomrnrj resp prestat pouzivat uplne. A ten zvuk uz nie je taky intenzivny resp niekedy vobec. Nrchapem...ci by bola zanesena. Alebo to vadilo nrjakemu lozisku. Tak som vo faze testu...nemate niektora s tym skusenost? A dalsia vec...proste tiez spojitost s olejmi. Snazim sa otehotniet...a uz asi 5 mesiacov nic...pritom predtym sa mi 3x podarilo otehotniet hned. Tak som z toho taka vykolajena, ze ci by moje telo fakt reagovalo na tie oleje. Ziadnu alergicku reakciu som nemala. Ale tak vplyv na toto vnutorne moze byt urcite.

natalka13
2. nov 2024

@jd1984 neplodnost bola na 1 oleji napisana potom to stiahli ale chemia a uplne zbytocna to je.
Tu mamky riesia bio mrkvicky prikrmy ale dychat avivaze a rozne umele vone v interieroch deti nechaju.

jd1984
3. nov 2024

@natalka13 dobry den, ale vy myslite asi puellu, ja vonavy domov. Ale je to jedno, je to svinstvo. Ja som komunikovala s vonavym domovom a vsetko vraj maju ok a su evidovany na toxikologickom urade. Preto zistujem ze kto ma ake skusenosti s tym

soulmate9
24. mar 2025

@dzipetka ja používam dlho cca 2r od Soaphorie tento parfém do prania,žiadny iný som neskúšala a rozleptal mi aj od nich. vrch práčky, kde mi kvaplo 😔😔

anonym_8ef2d2
13. júl 2025

Baby radsej investujte do drahsieho parfemu a perte v hypoalergennych pripravkoch ☹ syn chytil astmaticke zachvaty z tychto produktov , neskutocne kasle , ako nahle sme to zmenili mame pokoj …

Strana
z2