Rozleptali oleje z Voňavého domova plasty na práčke?
Mate niekto skusenost, ze olej na pranie z vonaveho domova rozleptali plasty okolo zasobnika na prasok a na olej alebo inne plastove casti pracky? Jedna fotka je mojej pracky a jedna mojej kamaratky a obe pouzivame oleje z vonaveho domova.

A ošetrili ste potom tu rozleptanú časť niečím? Lebo ja to mam ešte stále mäkké. Čo to niečím prelakovať alebo nechať tak
Mne tak olej zničil novú práčku. Už nikdy žiadny olej.
Ahojte žienky, zapajam sa do diskusie. Pouzivam asi rok oleje z vonaveho domova ale neni to pravidelne. A asi mesiac dozadu zacala pračka vydavat čudny zvuk, ako kvilenie...bola rozobrata, klin vyzera ok...spajam to s olejmi kedze ma asi osvietilo a skusila som ich pouzivat pomrnrj resp prestat pouzivat uplne. A ten zvuk uz nie je taky intenzivny resp niekedy vobec. Nrchapem...ci by bola zanesena. Alebo to vadilo nrjakemu lozisku. Tak som vo faze testu...nemate niektora s tym skusenost? A dalsia vec...proste tiez spojitost s olejmi. Snazim sa otehotniet...a uz asi 5 mesiacov nic...pritom predtym sa mi 3x podarilo otehotniet hned. Tak som z toho taka vykolajena, ze ci by moje telo fakt reagovalo na tie oleje. Ziadnu alergicku reakciu som nemala. Ale tak vplyv na toto vnutorne moze byt urcite.
Baby radsej investujte do drahsieho parfemu a perte v hypoalergennych pripravkoch ☹ syn chytil astmaticke zachvaty z tychto produktov , neskutocne kasle , ako nahle sme to zmenili mame pokoj …

@dzipetka už aj ja používam iba ten herbow a pokukujem aj po tom druhom 🙂 vyskúšame