Skúsenosti s avivážou Tesori d'Oriente
Ahojte, v lídli majú teraz aviváž Tesori d'Oriente.
Máte s nimi skúsenosti?
Ak áno, ktorú odporúčate? Dakujem
Mne z nich prádlo nejako extra nevoňalo. Musela som dať veľmi veľa, aby nejaká vôňa na prádle ostala. Radšej som vymenila za cocolino a som spokojná.
Používam modrú. Tá sa mi najviac páči, aj pekne, dlho voní na prádle.
Mne sa paci tmavomodra a zlata a vyhovuje mi na nich, ze maju len jemnu vonu, neprefacka ma zakazdym ked otvorim skrinu
ja som skusala asi vsetky, ale topka je taka ta zlata, alebo tyrkysova v lete. vsetky ale krasne vonaju.
Používam modrú. Tá sa mi najviac páči, aj pekne, dlho voní na prádle.
@viestta
@grandzero9
@maca1984 Ďakujem za radu. Dávate plný vrchnáčik do prania či stačí polovica? V rámci jemnej vône
@anonym_autor Ja používam len Tesori su najlepšie a aj dlho voňajú. Moja naj je strieborná alebo čierna Hammam alebo este bledomodrá. Sú najlepšie
Ináč cocolino nikdy viac smrdia a vôbec nevydržia dlho a bohvie co do nich lejú pretože mňa pri nich stále drazdilo na kašeľ
@anonym_autor Ja používam len Tesori su najlepšie a aj dlho voňajú. Moja naj je strieborná alebo čierna Hammam alebo este bledomodrá. Sú najlepšie
Ináč cocolino nikdy viac smrdia a vôbec nevydržia dlho a bohvie co do nich lejú pretože mňa pri nich stále drazdilo na kašeľ
@dianka3 ďakujem. Tak zajtra kupim - v lidli ich teraz maju. A dávas celý vrchnáčik ci polovica stačí?
Dobre vonaju. Treba si vyskusat.
@viestta
@grandzero9
@maca1984 Ďakujem za radu. Dávate plný vrchnáčik do prania či stačí polovica? V rámci jemnej vône
@anonym_autor dávam celý
Ja používam striebornú a tyrkysovu. Najlepšie.
@anonym_autor používam za mna su dobre ta strieborná sa mi páči najviac alebo svetlomodrá aj hnedá je pekná taka byzantium
Strieborná a modra
Mne z nich prádlo nejako extra nevoňalo. Musela som dať veľmi veľa, aby nejaká vôňa na prádle ostala. Radšej som vymenila za cocolino a som spokojná.
@frederikasucha38 Aj ja. Ja už používam len Coccolino a som spokojná, už ani neskúšam iné.
Mne sa paci tmavomodra a zlata a vyhovuje mi na nich, ze maju len jemnu vonu, neprefacka ma zakazdym ked otvorim skrinu
@viestta Mne nejako nevonia po nich prádlo..už som skúsila snáď všetky.
@dianka3 ďakujem. Tak zajtra kupim - v lidli ich teraz maju. A dávas celý vrchnáčik ci polovica stačí?
@anonym_autor Ja celý vrchnák alebo po tú rysku co je v tej priehriadke na aviváž. To som nevedela ze ich majú v lidli 😃 a za koľko lebo išli hore a radšej objednávam cez net

Pekne voňajú, ale mne sa dieťa z nich vyhadzalo:(