icon

Skúsenosti s avivážou Tesori d'Oriente

16. dec 2025

Ahojte, v lídli majú teraz aviváž Tesori d'Oriente.
Máte s nimi skúsenosti?
Ak áno, ktorú odporúčate? Dakujem

timinochka_95
16. dec 2025

Pekne voňajú, ale mne sa dieťa z nich vyhadzalo:(

frederikasucha38
16. dec 2025

Mne z nich prádlo nejako extra nevoňalo. Musela som dať veľmi veľa, aby nejaká vôňa na prádle ostala. Radšej som vymenila za cocolino a som spokojná.

maca1984
16. dec 2025

Používam modrú. Tá sa mi najviac páči, aj pekne, dlho voní na prádle.

viestta
16. dec 2025

Mne sa paci tmavomodra a zlata a vyhovuje mi na nich, ze maju len jemnu vonu, neprefacka ma zakazdym ked otvorim skrinu

grandzero9
16. dec 2025

ja som skusala asi vsetky, ale topka je taka ta zlata, alebo tyrkysova v lete. vsetky ale krasne vonaju.

autor
16. dec 2025
@maca1984

Používam modrú. Tá sa mi najviac páči, aj pekne, dlho voní na prádle.

@viestta
@grandzero9
@maca1984 Ďakujem za radu. Dávate plný vrchnáčik do prania či stačí polovica? V rámci jemnej vône

dianka3
16. dec 2025

@anonym_autor Ja používam len Tesori su najlepšie a aj dlho voňajú. Moja naj je strieborná alebo čierna Hammam alebo este bledomodrá. Sú najlepšie
Ináč cocolino nikdy viac smrdia a vôbec nevydržia dlho a bohvie co do nich lejú pretože mňa pri nich stále drazdilo na kašeľ

autor
16. dec 2025
@dianka3

@anonym_autor Ja používam len Tesori su najlepšie a aj dlho voňajú. Moja naj je strieborná alebo čierna Hammam alebo este bledomodrá. Sú najlepšie
Ináč cocolino nikdy viac smrdia a vôbec nevydržia dlho a bohvie co do nich lejú pretože mňa pri nich stále drazdilo na kašeľ

@dianka3 ďakujem. Tak zajtra kupim - v lidli ich teraz maju. A dávas celý vrchnáčik ci polovica stačí?

viestta
16. dec 2025
@anonym_autor

@dianka3 ďakujem. Tak zajtra kupim - v lidli ich teraz maju. A dávas celý vrchnáčik ci polovica stačí?

@anonym_autor cely

muneca
16. dec 2025

My používame iba Tesori.Napr.na Cocolino mám alergiu,vždy z tej silnej vône kycham.Najlepšia je táto.

simca06022011
16. dec 2025

Dobre vonaju. Treba si vyskusat.

maca1984
16. dec 2025
@anonym_autor

@viestta
@grandzero9
@maca1984 Ďakujem za radu. Dávate plný vrchnáčik do prania či stačí polovica? V rámci jemnej vône

@anonym_autor dávam celý

bielasovicka
16. dec 2025

Ja používam striebornú a tyrkysovu. Najlepšie.

lakebabe
16. dec 2025

@anonym_autor používam za mna su dobre ta strieborná sa mi páči najviac alebo svetlomodrá aj hnedá je pekná taka byzantium

dominima
16. dec 2025

Strieborná a modra

anonym_2646e2
16. dec 2025
@frederikasucha38

Mne z nich prádlo nejako extra nevoňalo. Musela som dať veľmi veľa, aby nejaká vôňa na prádle ostala. Radšej som vymenila za cocolino a som spokojná.

@frederikasucha38 Aj ja. Ja už používam len Coccolino a som spokojná, už ani neskúšam iné.

anonym_2646e2
16. dec 2025
@viestta

Mne sa paci tmavomodra a zlata a vyhovuje mi na nich, ze maju len jemnu vonu, neprefacka ma zakazdym ked otvorim skrinu

@viestta Mne nejako nevonia po nich prádlo..už som skúsila snáď všetky.

henka123123
Autor odpoveď zmazal
dianka3
17. dec 2025
@anonym_autor

@anonym_autor Ja celý vrchnák alebo po tú rysku co je v tej priehriadke na aviváž. To som nevedela ze ich majú v lidli 😃 a za koľko lebo išli hore a radšej objednávam cez net