icon

Skúsenosti s parfumom na pranie namiesto aviváže

13. okt 2025

Zdravim dodnes som pouzivala cocolino ale dnes som videla v tedcu dews prfum na pranie tak sa chcem spytat ci je to lepsie alebo ake mate skusenosti?

anonym_e9c691
13. okt 2025

Lepšie v čom?

denkabemommy
13. okt 2025

@anonym_autor za mňa je 99% tých parfumov aj olejov do prania strašný grc, ale to aj aviváže i keď tie nie sú aspoň tak nechutne aromatické.

krasneleto
13. okt 2025

ja pouzivam kifru a uz pomaly kazdy v mojom okoli... pradlo je krasne vonave aj zo susicky... roky verna :D

anonym_8bc630
13. okt 2025

@anonym_autor ja som prešla na eko prostriedky a perkarbonat a avivaz a oleje zrušila úplne. Prádlo nevona nijak ani nesmrdi a keď chcem voňať dám si vonavku. Ja by som tie agresívne pracie prostriedky už aj zakazala...nechápem ako som v Tom roky mohla prať...

minenkaa
13. okt 2025
@denkabemommy

@anonym_autor za mňa je 99% tých parfumov aj olejov do prania strašný grc, ale to aj aviváže i keď tie nie sú aspoň tak nechutne aromatické.

@denkabemommy avivaze niesu tak nechutne aromatické ,mňa napríklad z avivaze neskuticne naťahuje a keď cítim modrý lenor ,ma chytá amok ako to je silne a hnusne

denkabemommy
13. okt 2025
@minenkaa

@denkabemommy avivaze niesu tak nechutne aromatické ,mňa napríklad z avivaze neskuticne naťahuje a keď cítim modrý lenor ,ma chytá amok ako to je silne a hnusne

@minenkaa ja už roky nepoužívam aviváž (ani nič podobné), synovi zhoršila ekzém, tak letela do koša a aromatickejšie prádlo mi príde skôr ako smrad, než vôňa, maximálne keď periem posteľné prádlo, tak dám 2 kvapky klasického levanduľového eterického oleja do prania.

minenkaa
13. okt 2025
@denkabemommy

@minenkaa ja už roky nepoužívam aviváž (ani nič podobné), synovi zhoršila ekzém, tak letela do koša a aromatickejšie prádlo mi príde skôr ako smrad, než vôňa, maximálne keď periem posteľné prádlo, tak dám 2 kvapky klasického levanduľového eterického oleja do prania.

@denkabemommy uplne rozumnejší spravila

veronikah96
13. okt 2025

Tie oleje na pranie sú to najhoršie pre pokožku aj pre samotný textil/látku čo môže byť. Alergici a ľudia s len trochu citlivejšou pokožkou by o tom vedeli povedať svoje. Je to čistá chémia...

denithestrange1993
13. okt 2025

@anonym_autor parfumy a oleje nicia pracku, hovoril o tom minule na ig mechanik pracok.