Skúsenosti s pracími pásikmi rôznych značiek
Ahojte,
vyskúšala som Cleanly eco ale s tými nie som veľmi spokojná, nie vždy sa mi rozpustili. Aktuálne používam Dr. Beckmann - tie ružové s tými som veľmi spokojná ale zdajú sa mi drahšie. A čítala som že aj Bajabee vyrábajú tieto obrúsky na pranie. Máte s nimi skúsenosť?
@janocka prosím ťa...to len ten pásik mám hodiť do bubna? A aviváž môžem dať?
@blancheporte pasik hodit do bubna, dat oblecenie a pustit pracku. Avivaz do priehradky na avivaz.
@blancheporte áno, do bubna. Aviváž nepoužívam kvôli sušičke, takže neviem. Ale asi sa môže používať 🤷🏼♀️
@kapanek1 ďakujem. Už som vyskúšala.
@blancheporte a spokojná ? Vypralo aj fľaky napr ? Mám dvoch chalanov doma čo stále niečo zaspinia a teda uvažujem nad tým že by som toto vyskúšala. Ďakujem 🙂
@zdenka93 mám už starších synov,čiže veci nie sú až také flakate. Takže neviem....ja som s nimi bola spokojná. Skús 😄
Ja som Cleanly Eco vyskusala nedavno pri nakupe na https://www.zazracnevone.sk/cleanly-eco . Samotne pasiky pradlo moc neprevonaju, treba k nim avivaz, to mi ale nevadi aj tak mam svoju oblubenu. Co ma vsak uplne prekvapilo je ze skvele vycistili hociako znecistene oblecenie a to som uz vyskusala nazozaj vsetko! Parada je tiez, ze zaberaju tak malo miesta oproti prasku ktory som pouzivala doteraz a nie je z nich ziaden bordel.
Este ma napadlo, ze samotne pasiky vonaju paradne, takze ich nechavam s oblecenim v skrini a tam to prevonaju luxusne.
Ja som Cleanly Eco vyskusala nedavno pri nakupe na https://www.zazracnevone.sk/cleanly-eco . Samotne pasiky pradlo moc neprevonaju, treba k nim avivaz, to mi ale nevadi aj tak mam svoju oblubenu. Co ma vsak uplne prekvapilo je ze skvele vycistili hociako znecistene oblecenie a to som uz vyskusala nazozaj vsetko! Parada je tiez, ze zaberaju tak malo miesta oproti prasku ktory som pouzivala doteraz a nie je z nich ziaden bordel.
@eva_kovac Ja mám tiež s pásikmi Cleanly eco výborné skúsenosti. Avivazovy pasik davam do priehradky na avivaz a krasne sa rozpustí, prádlo príjemne vonia. Je to jemná vôňa, hlavne je prádlo mäkké. Moja najoblúbenejšia verzia pracích pásikov je Ocean Breeze

Používam Cleanly na dovolenkách a vždy sa rozpustia, aj keď dám rýchle pranie 40min. na 30 stupňov, keď potrebujem mierne spotené veci preprať. Iné som teda neskúšala, keď mi tieto fungujú