icon

Skúsenosti s produktmi od Alori na digestory

3. jún 2025

Ahojte ...stále mi vyhadzuje túto stránku a jej produkty, na digestory atď......recenzie majú dobré ale tak no ...mate nejaké skúsenosti?

muchotrafka298
3. jún 2025

Ja som si tiez na zaklade reklamy kupila cistic drezov a este nejaku tekutinu na ochranu drezu pred zafarbenim. Uplna strata penazi, pretoze to nespravilo nic, nula, nula nic. Vobec to nevycistilo, ani sa ta spina nepohla /cistila som s tym drez v praci, nie doma/. Okrem toho je to fakt drahe, lebo taka mala flasticka stala 15 EUR a vyminula som to na 2 x. Za mna tieto dve veci urcite NEodporucam. S inymi skusenost nemam.

autor
3. jún 2025
@muchotrafka298

Ja som si tiez na zaklade reklamy kupila cistic drezov a este nejaku tekutinu na ochranu drezu pred zafarbenim. Uplna strata penazi, pretoze to nespravilo nic, nula, nula nic. Vobec to nevycistilo, ani sa ta spina nepohla /cistila som s tym drez v praci, nie doma/. Okrem toho je to fakt drahe, lebo taka mala flasticka stala 15 EUR a vyminula som to na 2 x. Za mna tieto dve veci urcite NEodporucam. S inymi skusenost nemam.

@muchotrafka298 ďakujem, takže nie 🙂

muchotrafka298
3. jún 2025

Mozno ine cistice su fajn, ale toto urcite nie. Viac som neskusala, lebo tie produkty su relativne drahe.