icon

Stáva sa aj vám, že s prádlom vyperiete aj papierovú vreckovku?

horvathova_ja
14. aug 2023

Stáva sa aj vám že vyperiete s prádlom papierovú vreckovku? Ide ma z toho poraziť.😈

hygienka
16. aug 2023

Mne sa to stalo predvčerom, samozrejme som prala tmavé prádlo. Už by som to hodila na muža, ale on vešal prádlo a tak odhalil, že vreckovku som mala vo vrecku ja 🤭😂

vrabcek15
16. aug 2023

@horvathova_ja ahoj áno mne😆, naposledy včera 🙈(dcéra zabudla vreckovku v mikine),😅ale ani som jej nič nevravela,lebo väčšinou ja zabudnem vreckovku v teplákoch 😂🙈😂( takže toto má asi po mne)a odkedy máme sušičku, tak to ani neriešim,lebo tá to pekne očistí od papierových žmolkov😁

vanilka83
16. aug 2023

@horvathova_ja jasne ze stávalo sa hlavne môj muž to máva po vreckách, ja si zo zásady nikdy nič do vreciek nedávam, snažím sa vždy keď idem prať všetko popozerať takže dlho mám pokoj,ale keď mám sušičku nič sa nedeje,ona to potom všetko z toho opraneho prádla očistí...ďalšia výhoda sušičky, ale aj keď som ju ešte nemala jednoducho som pozberala tie najväčšie kusy vreckovky a dala oprat znova v čistej vode

lucijalucy
16. aug 2023

Manžel mi pravidelne pripravuje tento kultúrny program. A keďže som mu povedala, že ja mu vrecká kontrolovať nebudem, tak mi treba 😁

rozpravka1015
16. aug 2023

@horvathova_ja ano, a ide ma z toho šľak trafiť. Večne nekuknem mužove gate🙄

radoslava3
16. aug 2023

@horvathova_ja mne sa to často stáva ale chvalabohu mám celkom inteligentnú práčku že mi ju vypľuje do tej gumy pri bubne...

ema22270
16. aug 2023

Ked mas susicky je to okej, ked nemas, je to na nervy. 😊

lubik002
16. aug 2023

@luliu aku znacku prosim? 🙂

luliu
16. aug 2023

@lubik002 ja kupujem v AT Tempo, ale určite majú aj na SVK nejaké 😉

ysseba
16. aug 2023

Stáva sa mi to keď nepozriem vrecká. Nevyskočí sama od seba z toho vrecka, beťárka jedna

lapersefona
16. aug 2023

Večne a muž potom hromži

jaond19
16. aug 2023

@horvathova_ja co vreckovku, ale oprala som 100€ bankovku. Nastastie som prala len par veci narychlo co muz potreboval na nizku teplotu aj otacky... keby ide s uterakmi a ozaj spinavym pradlom na vysoku teplotu a na dlho, tak by to asi neprezila

topier
16. aug 2023

@horvathova_ja stava sa mi to obcas, strasne som na to zvykla nadavat. Ale odkedy sa mi raz podarilo (dodnes netusim ako) vyprat jednorazovu plienku, tak to uz tak tragicky neberiem. Plienka bola iny masaker😱

luba28
16. aug 2023

@horvathova_ja ano,,dam do susicky a vybavene,,krasne tam vyschne a uz ju len vyhodim

mamatroch
16. aug 2023

@horvathova_ja ja som uz prala aj kamen, manzelov obciansky, peniaze... 🤷🤦

mariaveronikag
16. aug 2023

@mandzula pobavilo ma, že "zdrbem celú rodinu..."😂

sticker
mira0611
16. aug 2023

@horvathova_ja bohuzial, stava sa mi to pravidelne. Syn je silny alergik, vzdy pri kazdom prani prezriem vsetky vrecka nohavic a vzdy sa najde nejaka mikina, ktora ma nejaku extra skrytý vačok
Som beznadejny pripad

elenatomasova
16. aug 2023

@horvathova_stane a tiež má ide šľak trafiť🙂🙂

lasona
16. aug 2023

Furt a mam nervy na to

janulap
16. aug 2023

@patka06 a ktore su to prosim?

euka210
16. aug 2023

@horvathova_ja ano...a najhorsie ze z mojich nohavic/teplakov 🤷‍♀️ ...davam si teda vacsi pozor, lebo zbierat to biele neznasam

btus
16. aug 2023

@horvathova_ja áno, bežne 🙂

trubi
16. aug 2023

Jasné. No viac ma pred rokmi stravné lístky mrzeli..
A ešte som raz gumičku vyťahovala. Omotala sa krásne okolo vrtuľky.

cherrystone
16. aug 2023

@horvathova_ja neprejde tyzden, aby sa to nestalo. mam celorocne chronicku nadchu a k tomu aj alergiu. takze neexistuje vrecko, kde by sa neskryvala vreckovka. jednoznacny vinnik som vzdy ja 😅

bluecapybara
16. aug 2023

@luliu kde ich kúpim?

ewitka123
16. aug 2023

@patka06 Ktoré sú to?

zuzuliennka1
16. aug 2023

@horvathova_ja mne sa to este nestalo 😁🤷🏼‍♀️ ja vreckovky po vreckach nemam vobec, a muzove nohavice vzdy prezriem vsetky vrecka, nastastie strieda len zopar parov nohavic

marca12
16. aug 2023

@mandzula moj pouziva iba latkove. Volakedy som sa mu smiala,ze je ako stary dedo s latkovymi vreckovkami. a obcas sa mi stane,ze ja tam zabudnem papierovu vreckovku. Vtedy sa mi smeje,ze aha ake su latkove vreckovky dobre 😂

jana_eyre_2
16. aug 2023

Stáva sa mi to čoraz častejšie, totiž môj najstarší alergický syn si vreckovky rád napcha do takých neuveriteľnych vreciek o ktorých neviem.. a tak vždy nervacim keď otvorím práčku a všetky veci od vreckovky.. 😀

zuzulka558
16. aug 2023

Veru stavalo a často na začiatku spoločného bývania,, on alergik, ja nie nikdy ma nenapadlo hľadať ci ma vreckovku niekde, ale pi čase som sa naučila a stáva sa mi to ozaj občas keďže teraz aj staršia dcéra to ma po ňom, ale pravda je ze ich ani nezabúdajú čisté vytiahnuť,, že to dávam do sušičky sa nepriznám by sa spoľahli asi že sak sušička to urobí 🤣