icon

Sú esenciálne oleje doTERRA účinné alebo len placebo?

13. mar 2024

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať, či esenciálne oleje doterra naozaj pomáhajú alebo je to iba placebo? Videla som u niekoho na instagrame aj bewit, ale neviem či je kvalitovo na tom rovnako alebo nie....poraďte prosím

polovnicka92
13. mar 2024

Podľa mňa je to placebo 🙂

amelianka
13. mar 2024

Pozrite si dokument na Netflixe o týchto výmysloch, zbytočne vyhodené peniaze..😃

autor
13. mar 2024

@amelianka Ako sa vola ten dokument?

amelianka
13. mar 2024

(Un)well

marriennka
Autor odpoveď zmazal
mima172
15. mar 2024

Kto tvrdí, že esenciálne oleje nevedia pomôcť, ten nemá s nimi absolútne skúsenosti. Ale chápem, tiež som bola mega skeptická ale ako dcéra rástla a prišli prvé sople, kašle, tak som hľadala v alternatíve. Výsledok je taky, že už viac ako 2 roky sa esenciálnym olejom venujem a viac ako 100 ich mam doma, z toho asi 20 aktívne využívam pri dcére. Liečime nimi sopliky, kašle, upchaty nos, kožné problémy atď. Mňa zachránili pri zapale pľúc atď.
Skúsila som viaceré, napokon som 2 roky len pri značke Bewit. Doterra za mňa nie - platíš za silné meno, značku, majú naozaj kvalitný marketing. Pri Bewite viem, že ide o čisté oleje, kvalitné zelené potraviny a najmä reálne vidím výsledky na sebe a aj mojich klientoch. Mám na fb stránku Tvoja esencia - Bewit, kľudne pozri, ak ta niečo zaujíma píš. A hlavne, prosím 🙏 nesud oleje na základe nejakého dokumentu, vyskúšaj si ich a sama ohodnoť. Skus napr borovicu, keď budete mat doma kašeľ, levandulu, keď sa budeš potrebovať hodiť do pohody, nohepa - zmes proti bolesti hlavy, keď ta prepadne bolesť hlavy atď.

mima172
15. mar 2024

@polovnicka92 Nerypem, len sa pýtam - ako vysvetlíš placebo u 3r dieťaťa? Napr, keď prestane kašľať po minúte ako pustím difuzer s borovicou alebo vyliečený naozaj škaredý ekzém?
Ale totálne ta chápem, tiež som bola veľmi skeptická a to hlavne preto lebo som vyštudovaná marketérka a myslela som si, že oleje sú len marketing.

marriennka
Odpoveď bola odstránená
polovnicka92
17. mar 2024

@mima172 ja píšem len vlastnú skúsenosť, dala som do toho dosť veľa peňazí, no my sme v tom zázrak nevideli, každopádne som rada, že Vam pomohlo 🙂

autor
17. mar 2024

Tak ja som to teda vyskusala. Mala som nabeh na chorobu, bolelo ma hrdlo a skohlilo ma v nose ako pred nadchou a aj teplotu som mala zvysenu. Davala som si 2x denne na lyzicku medu z doterry onguard a som uplne fit.

mima172
17. mar 2024

Super 💪

katuskamala1
17. mar 2024

I ja mam pozitivne skusenosti. Drahe su extremne,ale ked si zratas kolko € nechas v lekarni za lieky,tak uz to take nerealne nebude...

marriennka
Odpoveď bola odstránená
vejja1
Odpoveď bola odstránená