icon

Sú naozaj aviváže od Plačkovej také dobré?

zuzkadianka
31. dec 2023

Zeny naozaj sú avovaze od plackovej také dobré nechce sa mi vyhodiť peniaze ma niekto skúsenosť?

Strana
z2
medda_beda
31. dec 2023

Používam tu značku aviváže, ale inú vôňu.No nie často.
Ovoňala som akože ,,jej,, aviváže, ale mňa neohúrili vôňou a ani cenou.Vôňa mi musí sadnúť.

Dobre voňajú aj aviváže značky Tesori.

maatuulka
31. dec 2023

Neodporucam avivaz od Plackovej.. mame niekolko pracok na reklamaciach kde prave spominana avivaz/olej doslova rozozrala nadobku na prasok a znicila vnutro pracky.

xckaretxxx
31. dec 2023

@zuzkadianka spamataj sa, aj ty jej chceš dat zarobiť? Snáď si nemyslíš, že je to jej receptura

lilly7913
31. dec 2023

Mam od nej Aviváž Dion, ospevovala to ako krásnu jemnú vôňu ale je to otras, raz som v tom oprala a môžem to vyhodiť, ani priateľ nechce aby som v tom prala aj jemu to smrdí, je to hnusná ťažká "vôňa"

xckaretxxx
31. dec 2023

@zuzkadianka a kde je taky ospenovany a vôbec načo je dobre ešte viacej investovať do chémie. Aši si tiež obeťou sociálnych sietí.

monillia
31. dec 2023

Existuje pramálo infuencerov na koho odporúčanie by som si niečo kúpila. Zuzana ti nie je ani náhodou aj keby to dávala zadarmo.Roky používam avivaz minimalne(len na elektruzujuce veci a zaclony) Dnešné pracie prášky majú dostatočnú vôňu nič ku nim pridávať netreba.

janulik2008
31. dec 2023

Niekde som čítala že Puella "rozožiera" práčku, aj tu na MK boli fotky že napr kvapla aviváž a zničila sa tá maličká časť kde to kvaplo. O Plačkovej avivazi neviem 😁 ale napadlo mi že nevonia kvôli tomu tak ťažko že skúsiť dať menej? 😁 Ale keď to ničí práčku tak zbytočne podľa mňa 😶😶😶

yoxinka
31. dec 2023

@zuzkadianka
Volá sa to marketing. Všade sa jej aviváž ospevuje (ja o jej aviváži čítam prvýkrát v živote, ale ok), lebo to má zaplatené. Ona za tie recenzie platí. Že s tým perie synovi? To tomu vážne veríš? Samozrejme, že povie, že s tým perie synovi, dôvod je, aby to ľudia kúpili. Ide pravdepodobne o nejaký strašný chemický megagrc z Číny za ktorý ona zaplatí 50 centov a potom to predáva, určite nevymyslela nejakú super receptúru ani nič podobné. Tá žena je, s prepáčením, sprostá ako táčky a ja nerozumiem, prečo ju slovenské ženy sledujú a podporujú ten jej pradivný biznis 🤷‍♀️.

barborachors
31. dec 2023

Nechápem, naozaj nechápem, prečo by som mala kupovať čokoľvek od niekoho, kto predáva deťom drogy. Rozum sa mi tu už zastavuje. Choré celé toto.

medda_beda
31. dec 2023

@yoxinka Tie aviváže nie sú z číny, ale aj keby sa to volalo letný vánok tak mi jej aviváže nevoňajú.
Od tej značky si najviac ľudí kupuje inú vôňu.

Ona ma podľa mňa len balenie svoje alebo možno jej urobili vzorky vôni.

erikavesela
31. dec 2023

@yoxinka neurazaj tacky...tie maju aspon 1 koliecko...ona nema ziadne🤣

erikavesela
31. dec 2023

@barborachors pretoze, ako mi tu bolo povedane, ona za to nemoze, ze drogy od nej kupuju...a je vraj sikovna, ze drogy predat vie🤦‍♀️

dominima
31. dec 2023

@zuzkadianka ja som mala aj puellu zelenú tá voňala krásne aj byt voňal po nej a nedalo mi skúsiť The Queen od Plačkovej a tiež riadne prevonia prádlo.. už či to je chémia ako tvrdia všetci na pokožke mi to zatiaľ nič nerobí. Len tá aviváž od plačkovej je ozaj silná, dávam úplné minimum.

Strana
z2