Umývate riad v noci v bytovke?
Dovolíte si v noci umyť riad v bytovke, alebo pozerať potichu TV? 🫣
Mame susedov nad nami aj mi vravela ze im pracka zacala vydavat cudne zvuky a ja ze hej ze pocut to a aj tak to zapina zasadne v nedelu vecer 🤦🏻♀️ mame 3 deti ale o 20h je u nas ticho. Tiez sa tyto susedia sprchuju zasadne az okolo polnoci cize sa vzdy zobudim na to ako buchnu sprchou o vanu...nie je to prijemne. Ale nepomozem si proste panelak. U nas max sa vecer o 20 zapne umyvacka...zvysok proste pocka do rana.
@sjun to je naozaj už vrchol bezohľadnosti, ale viem, že aj takí ľudia sú. Myslím tú práčku hlavne a trieskanie hlavicou v noci.
No sory ženy, ale aby sa človek nemohol v noci osprchovať 🙈 tak to jedine že pojdete bývať na samotu, ale tam by vás zase budili zvuky lesa 😃
@kaca222 nejde o sprchovanie, ale o búchanie. Keď už sa musím ísť sprchovat v noci, snažím sa nebudiť susedov.
Ono hlavne to pocut cez tie stupacky boze ved v noci pocujem ako suseda cika tak to proste je. Vsetci vieme ze v panelaku pocut veci ktore by sme v dome ani neriesili preto je panelak pre tych ktori su ohladuplni ale aha pozor toto sa dnes uz nenosi. Napriek tomu by som ja do domu nesla neznasam byvat mimo mesta. Radsej budem pocuvat susedov, vytah atd.
Vždy robím tak aby do 21 práčka doprala. Cez týždeň pracujem celé dni, takže ak prídem domov a potrebujem púšťam ju o 18, alebo 19.. Umývačku sa snažím tiež púšťať tak, aby po 22 nešla, ale to nerobí taky hluk aby rušila. A ano, telku pozerám, nebudem doma po tme v tichu o 21 preboha 😂 ak je niekto veľmi citlivý na hluk nech sa presťahuje. Vzájomná tolerancia je super, tzn ze aj ja budem doma normálne fungovať a žiť. A podotýkam, to som z tých tichších susedov, ten nadomnou dupoce ako slon, čo mu mam ísť búchať nech chodí tichšie? Je rozdiel robiť bordel a byť hlučný a normálne žiť a fungovať 🤷♀️ Bohužiaľ, to je údel bývania v bytovkách.
Ja periem tak, že po cca 20.00 práčku nezapinam. Ale teda minule napríklad l o 22.30 sa mi povracalo dieťa do postele, tak hádajte čo som urobila. Dovolila som si oprať tie ovracane periny a návliečky v práčke.
Keby sa mi prišiel nejaký sused sťažovať, veľmi rada by som mu zabalila tie smradľavé periny a poslala ho s nimi k nemu domov, nech inhaluje on.
@joannita tu píšeme skôr o ľuďoch ktorý to robia pravidelne, nie výnimočne.
Tak neviem ale život si musíš prispôsobiť sebe nie susedom.. To je bývanie v bytovke 🙏
Keď som pracovala a chodila domov koľkokrát po 22tej, musela som popratat aj sa osprchovať. .
Jak sa mi narodil malý, nie raz sme v noci, aj po pol noci museli odsávat sopliky vysávačom, inak to nešlo žiaľ von.. 🫣
Taktiež cez víkend ráno o 7 zapínam práčku, keď sa mi malý precika alebo niečo..
Nikdy sme ale s nikým problém nemali, skôr si myslím, že je to aj o tom, jak si ohľaduplna voči susedom aj ty..
Samozrejme že zo srandy 😂

No my s manželom sa bežne sprchujeme o 23tej, aby sme si potom už rovno dali pyžamo, nechodíme spávať skorej... Doteraz to nezobudlo ani deti ležiace hneď vedľa v izbe, nieto nejakých susedov. Sprcha určite žiadny nadmerný hluk nerobí. Keby som vysávala, to by bolo niečo iné.