Vermox a pranie bielizne

2. dec 2023

Ahojte, jeden člen domácnosti má u nás mrle, dostali sme celá rodina preventívne Vermox.Robim to tak, že ráno po sprche ide všetko aj posteľná bielizeň hneď do práčky na 90°C koľko dní to tak mám prosím vás robiť?

autor
2. dec 2023

A ešte otázka, keď si o tri týždne máme dať znova tieto lieky, tak znova mám všetko každé ráno takto prať a dezinfikovať?

kornelies
2. dec 2023

Nemusis prat na 90C, staci nizsia teplota a ozehlit. Alfa omega je spodne pradlo, ktore treba dat okamzite do pracky, nie do kosa na spinave pradlo. Taktiez uteraky treba prat a zehlit. A hlavne neprehanaj s pranim postelneho pradla, dieta sa pojde hrat do piesku a ma to opat. 🤨

autor
2. dec 2023

@kornelies áno to robím, všetko ide hneď do práčky, nie do koša na prádlo, ale neviem koľko dní to mám opakovať či iba kým sa berie Vermox?

slavomira236
2. dec 2023

Ja som postelne pradlo neprala kazdy den ..len spodne lradlo uteraky..ved skontroluj stolicu ak budu v nej mrtve mrle je to ok..

autor
2. dec 2023

@slavomira236 bože, toto je strašné, veď ja nevidím už u nikoho žiadne to je ten problém.Vo štvrtok večer som videla jednu ale nehybala sa a v piatok ráno som dala všetkým predpísať Vermox a odvtedy nič.