icon

Voňavý domov - oleje

29. mar 2023

Objednávate? Ktoré vône sú vaše obľúbené? Ste spokojné? Fakt to tak dlho vydrží voňať?

zorkahorka
29. mar 2023

Objefnala som si zlty diamand ylang yland. 5 ml do prania nestačí. Vetrovka chvilu vonalA, potom vytuchlA. TEraz som dala plny biely vrchnacik a vetrovka ozaj prenikavo vonia uz par dni. Tato vona je sladko svieza. Nabudice kupim diamand čierny- mydlovu aromu, ta je super

anulienka30
29. mar 2023

ja som skusala od Plačkovej, nula bodov...
používam parfémy PUELLA - zelený....a kade chodíme, tam nám hovoria ako voniame.... 🙂

autor
29. mar 2023

@anulienka30 zelenú puellu poznám ..smrdí mi 😀

anulienka30
29. mar 2023

tak potom neviem poradiť 🙂

andrea_82
29. mar 2023

ja používam, dávam 5 ml (teraz už len tak od oka) a stačí mi. Zase to asi netreba preháňať, je to silná chémia, škodí to oblečeniu aj pokožke. Puellu som skúšala, za mňa nič moc a navyše vychádzajú drahšie ako vonavydomov. Striedam viac vôní - ylang ylang, the verde, yo go, passione, ninfea...

katuskamala1
29. mar 2023

Obe znacky som skusala ,daju sa kupit vzorky a kokos neviem im prist na chut.vsetky mi pridu take ostre koreniste.

autor
29. mar 2023

@andrea_82 tieto si chcem objednať tak hádam budu fajn

andrea_82
29. mar 2023

Smeraldo a Energia som ešte nemala. Ale ešte som nemala žiadnu vôňu, ktorá by mi odtiaľ vyslovene smrdela.

autor
29. mar 2023

@zorkahorka ten vrchnacik má asi koľko ml?

zorkahorka
29. mar 2023

Netusim.10?

aduskatt
29. mar 2023

Tiež používam - ylang, Argan a J. Dievčatá, odkedy som začala používať oleje, tak v nádobke, kde ich lejem mi po dopratí stojí voda. Máte to aj vy tak?

de_monka
29. mar 2023

pozor na tie oleje... tiež so ich používala. je to veľmi silný koncentrát, ktorý leptá plast. Na začiatku to bolo super, Avšak cca po roku som si všimla, že nádobka kde to lejem sa zasekáva, je ako keby zanesená a ak mi to kvaplo vedľa, tak na plaste hneď zostala žltá škvrna. Nepripisovala som to tým vôňam, ale neskôr som na FB našla komunikáciu ohľadom týchto vôní... tie ženy tam popisovali to iste a potom som si to dala do súvisu...

autor
29. mar 2023

@de_monka no a keby dám trochu aviváže a do toho ten olej nech sa to zmieša?

leskovael
29. mar 2023

Po vyprani, je treba handričkou utrieť priehradku na aviváž teda tam, kde sa dával olejček..presne ako písala kočka vyššie je to silný koncentrát, preto vôňa tak dlho drží, takže práve preto treba priehradkou utrieť dosucha a nič sa nestane.. Ak zostáva v priehradke olejček tak odporúčam zmiešať so zmäkčovačom (ma funkcie aviváže ale je bezparfumu teda neviem ako iné, ten z voňavého domova je bez vône, takže si akokeby vytvoríte parfumovú aviváž) a prádlo máte zároveň mäkké.

leskovael
29. mar 2023

A autorka - zelená puella je vôňa Diamante ylang ylang.

leskovael
29. mar 2023

A ešte doplním info.. Odporúča sa 5ml na 5kg prádla.. Takže ak má niekto pracku napr 8kilovu musí dať viac.. 5ml je necelý ten vrchnáčik na oleji. Pripadne si namerajte podla starej odmerky, určite doma nájdete zo sirupu napr

aduskatt
29. mar 2023

@leskovael mne tam ostáva voda, plná priehradka, zakaždým vylievam a už na to fakt nebaví

autor
29. mar 2023

@aduskatt a máš ju čistú? Lebo aj tie priehradky raz za čas treba prečistiť mne to robí aj aviváž že keď je zanesena tak tam zostáva voda

autor
29. mar 2023

@leskovael jaaj to som nevedela tak skúsim inú teda , akú by si odporučila nejakú sviežu ?

aduskatt
29. mar 2023

áno mám....a zaujímavé, že mi to nikdy nerobilo pri aviváži, začalo až pri olejoch,,,,,

leskovael
30. mar 2023

@aduskatt ahaaaa, tak to neviem prečo. Možno skús ten zmäkčovač, alebo ak máš doma ešte aviváž trochu aviváže a do nej daj olej, olej ju prerazí vôňou a uvidíš či budeš mať priehradku potom prázdnu

leskovael
30. mar 2023

Autorka - skús sviežu SOLE

mamalucy
2. okt 2024

@de_monka aj mne sa takisto začala tá nádoba, kam lejem práci olej, zasekávať. Dá sa s tým niečo urobiť? Je to otravné... Ďakujem za pomoc.

malorca7474
30. nov 2025
@de_monka

pozor na tie oleje... tiež so ich používala. je to veľmi silný koncentrát, ktorý leptá plast. Na začiatku to bolo super, Avšak cca po roku som si všimla, že nádobka kde to lejem sa zasekáva, je ako keby zanesená a ak mi to kvaplo vedľa, tak na plaste hneď zostala žltá škvrna. Nepripisovala som to tým vôňam, ale neskôr som na FB našla komunikáciu ohľadom týchto vôní... tie ženy tam popisovali to iste a potom som si to dala do súvisu...

@de_monka dobre som novu práčku stým zničila tak že nikdy viac..kvaplo mi na nerez práčku no dovi..či potom robí telom..

mamalucy
9. dec 2025
@malorca7474

@de_monka dobre som novu práčku stým zničila tak že nikdy viac..kvaplo mi na nerez práčku no dovi..či potom robí telom..

@malorca7474 V akom zmysle ste zničili práčky? Zaujima ma, či ide len o estetiku - fľaky od oleja alebo sa aj niečo pokazilo v technickom zmysle?

autor
9. dec 2025
@malorca7474