Voňavý domov - oleje
Objednávate? Ktoré vône sú vaše obľúbené? Ste spokojné? Fakt to tak dlho vydrží voňať?
ja som skusala od Plačkovej, nula bodov...
používam parfémy PUELLA - zelený....a kade chodíme, tam nám hovoria ako voniame.... 🙂
@anulienka30 zelenú puellu poznám ..smrdí mi 😀
tak potom neviem poradiť 🙂
ja používam, dávam 5 ml (teraz už len tak od oka) a stačí mi. Zase to asi netreba preháňať, je to silná chémia, škodí to oblečeniu aj pokožke. Puellu som skúšala, za mňa nič moc a navyše vychádzajú drahšie ako vonavydomov. Striedam viac vôní - ylang ylang, the verde, yo go, passione, ninfea...
Obe znacky som skusala ,daju sa kupit vzorky a kokos neviem im prist na chut.vsetky mi pridu take ostre koreniste.
@andrea_82 tieto si chcem objednať tak hádam budu fajn
Smeraldo a Energia som ešte nemala. Ale ešte som nemala žiadnu vôňu, ktorá by mi odtiaľ vyslovene smrdela.
@zorkahorka ten vrchnacik má asi koľko ml?
Netusim.10?
Tiež používam - ylang, Argan a J. Dievčatá, odkedy som začala používať oleje, tak v nádobke, kde ich lejem mi po dopratí stojí voda. Máte to aj vy tak?
pozor na tie oleje... tiež so ich používala. je to veľmi silný koncentrát, ktorý leptá plast. Na začiatku to bolo super, Avšak cca po roku som si všimla, že nádobka kde to lejem sa zasekáva, je ako keby zanesená a ak mi to kvaplo vedľa, tak na plaste hneď zostala žltá škvrna. Nepripisovala som to tým vôňam, ale neskôr som na FB našla komunikáciu ohľadom týchto vôní... tie ženy tam popisovali to iste a potom som si to dala do súvisu...
@de_monka no a keby dám trochu aviváže a do toho ten olej nech sa to zmieša?
Po vyprani, je treba handričkou utrieť priehradku na aviváž teda tam, kde sa dával olejček..presne ako písala kočka vyššie je to silný koncentrát, preto vôňa tak dlho drží, takže práve preto treba priehradkou utrieť dosucha a nič sa nestane.. Ak zostáva v priehradke olejček tak odporúčam zmiešať so zmäkčovačom (ma funkcie aviváže ale je bezparfumu teda neviem ako iné, ten z voňavého domova je bez vône, takže si akokeby vytvoríte parfumovú aviváž) a prádlo máte zároveň mäkké.
A autorka - zelená puella je vôňa Diamante ylang ylang.
A ešte doplním info.. Odporúča sa 5ml na 5kg prádla.. Takže ak má niekto pracku napr 8kilovu musí dať viac.. 5ml je necelý ten vrchnáčik na oleji. Pripadne si namerajte podla starej odmerky, určite doma nájdete zo sirupu napr
@aduskatt a máš ju čistú? Lebo aj tie priehradky raz za čas treba prečistiť mne to robí aj aviváž že keď je zanesena tak tam zostáva voda
@leskovael jaaj to som nevedela tak skúsim inú teda , akú by si odporučila nejakú sviežu ?
áno mám....a zaujímavé, že mi to nikdy nerobilo pri aviváži, začalo až pri olejoch,,,,,
Autorka - skús sviežu SOLE
pozor na tie oleje... tiež so ich používala. je to veľmi silný koncentrát, ktorý leptá plast. Na začiatku to bolo super, Avšak cca po roku som si všimla, že nádobka kde to lejem sa zasekáva, je ako keby zanesená a ak mi to kvaplo vedľa, tak na plaste hneď zostala žltá škvrna. Nepripisovala som to tým vôňam, ale neskôr som na FB našla komunikáciu ohľadom týchto vôní... tie ženy tam popisovali to iste a potom som si to dala do súvisu...
@de_monka dobre som novu práčku stým zničila tak že nikdy viac..kvaplo mi na nerez práčku no dovi..či potom robí telom..
@de_monka dobre som novu práčku stým zničila tak že nikdy viac..kvaplo mi na nerez práčku no dovi..či potom robí telom..
@malorca7474 V akom zmysle ste zničili práčky? Zaujima ma, či ide len o estetiku - fľaky od oleja alebo sa aj niečo pokazilo v technickom zmysle?

Objefnala som si zlty diamand ylang yland. 5 ml do prania nestačí. Vetrovka chvilu vonalA, potom vytuchlA. TEraz som dala plny biely vrchnacik a vetrovka ozaj prenikavo vonia uz par dni. Tato vona je sladko svieza. Nabudice kupim diamand čierny- mydlovu aromu, ta je super