icon

Voňavý domov oleje

ariel_ka
31. mar 2025

Ma niekto skúsenosti s vonav. olejmi z tohto obchodu? Mam teraz ekzem po celom tele a patram po pricine. Testovať sa nemozem, lebo som tehotna. Kedze som pouzivala na zac. tehu aj tieto oleje rozmyslam ci to nemoze byt z nich.

victory7897
31. mar 2025

@ariel_ka samozrejme dosť pravdepodobné, prejsť na detský prášok lovela všetko prádlo preprat len v tom ,bez akejkoľvek aviváže ,na telo sprchový Biodermu nič iné ,žiadne voňave mlieka a určite to prejde ,keď to bolo príčinou

tanika
31. mar 2025

@victory7897 no moj pripad voňavé oleje necham uz ani pocut ani zacítil u mna to vyvolalo astmaticky zacat po tom co kolegyna prisla poobede do roboty na 4 hodiny katastrofa a to nie som alergicka len msm histamínovú intoleranciu … dva tyzdne spm sa davala do poriadku aj zopar výťažok sa mi objavilo vtedy . Nikdy , nikdy …. Nechapem preco sa mi ludia musime este aj tako chemicky troviť a toto dychat ved to ide celým telom sluznicami ….. cele zle ja som ju prosila ze Aby to prestala pouzivat nakolko ka s tym mam velke problemy vsetko sa mi od vtedy zhoršilo prejavy atd

victory7897
1. apr 2025

@tanika nedá sa to vydržať po niekom vo výťahu ísť tak to ako je trest toto tiež tomu nechápem načo toto je dobré

tanika
1. apr 2025

@victory7897 presne 🥲 ja mam s švagrinu boli ns lyžovačke v tatrach a cakali v rade na lanovku a v tom jedna pani dostala strasny kasel dusilo ju to musela odist ako povedala moja švagriná dotyčná osoba v tatrach zasmradila v tatrach cisty svieži vzduch …. Ona nie je alergicka ani astmatička a povedala ze uz cakala kedy ta osoba odide a vstupy ma lanovku. Strážne jej to vadilo . Smutne čo uz musime my ludia vymýšľať aby dne dýchali chémiu ??? Nechapem