Voňavý domov: Poškodenie plastu parfémom?
Baby som zufala …. Parfemy 1 oleje od vonaveho domova mi rozozrali a rozleptali nadobku kde sa leje avivaz prasok oleje… nestoji to malo som fakt sklamana a neda sa to uz ani opravit nic… stalo sa vam nieco podobne ?? Davala som este menej ml ako kazu . 3 ml na pranie a odporucaju 5ml…
@ariannazara nie si jediná. Ja mám tiež prádlo bez vône. Lebo voňavé oblečenie, že je ho cítiť na metre, voňavy sprchový gél, voňavý deodorant, voňavka, balzam na vlasy... A to sa všetko spolu pomieša a človek je ako pojazdná drogéria. A celý deň to čuchať... Potom to už ani necítia, tak dajú vokály osviežovač vzduchu, lebo aby pekne voňalo 🙈🙈🙈🤢🤢🤢
@beronsche no ja som asi nejaká výnimka, lebo mne voňavý olej po 2 týždňoch používania začal tak smrdieť, že mi išlo hlavu rozraziť až z toho.
@autorka, aj mne aj švagrinej to urobila Puella. Našťastie som kúpila iba jednu a tá letela do koša, cca 3/4 fľaše, či mi je ľúto tých peňazí alebo nie, jednoducho ten humus už v živote nechcem vidieť.
Joj baby niektore ste fakt take protivne ze az a zapajate sa pod diskusiu kde pisete odveci. Pytala som sa ci niekomu rozozralo pracku a pisu tu zeny ako peru bez vonavych praskov lebo vam to smrdi… mna to uprimne nezaujima , nepisem vam nic o vôňach ale o “technickej” záležitosti . Dakujem vam zenam co ste sa vyjadrili k veci😊
Ak by si to vyhadzovala vezmem 😁 ja som bola tiez toho nazoru ze je to chemia ale potom mi esencialny olej rozozral gumicku a rukavicu ked som ho utierala rozliaty zo zeme. Kľudne napíš správu.
Autorka - toto je nemoderovana diskusia na soc.sieti, tá sa zvykne vyvíjať rôznymi smermi..
Toľko k tomu tvojmu "píšete odveci"
Ale zrejme sa ťa to dotklo, čo tu je napisane, keď takto vztahovacne reagujes..
@beronsche ako je mi to aj jedno ale zbytocne kopa komentov odveci. Ak ti to smrdi, neperies v aromatickych pripravkoch, je to pre teba hnus atd ani neklikaj na to ani ine baby s tvojim nazorom… To je akoby som isla rozklinut diskusiu kde sa pytaju brunetky aku farbu na vlasy kupuju a ja ako blondina tam zacnem davat svoje typy a hejtit ich. Vies 🙂 resp. nemate co k tomu povedat ku konkretnej otazke CI TO ROZOZRALO PRACKU a idete si tu svoje. Vonku je pekne pocasie treba sa ist prejst miesto zbytocnych reci
Ale no, nepreháňaj... 😉
Oleje používam roky, práčka nepoškodená, ako nová.

@andrejka2424 tiež si myslím, že si potom ľudia zvyknú na tu vôňu a už "sa necítia".
Za mňa hrôza, neznášam prevonané prádlo.. ešte si na to hodiť parfém a čistý koniec..😉