icon

Vonný olej z voňavého domova

8. apr 2023

Ahojte prosím ktorý olej do prania z voňavý domov je naj? Mám rada vôňu podobnú zlatému lenoru napríklad alebo modrému. Je tam niečo také podobne?

Strana
z2
richie233
Odpoveď bola odstránená
jarabica
9. apr 2023

Ahojte, rada by som sa opytala, ci tie vonave oleje davate samotne do priehradky na avivaz alebo aj s avivavizou?

richie233
Odpoveď bola odstránená
gejb
9. apr 2023

@jarabica olej je náhrada avivaze, takže radšej nemiešať 🙂

lucyl13
9. apr 2023

@jarabica ja to miestam s avivazou bez vône - len preto, že tieto oleje moc nezmackuju prádlo… takze to miesam bud s avivazou bez vône z DM alebo používam aj zmakcovac, ktorý sa predáva priamo k týmto olejom - bud objednávam z Voňavého Domova, alebo z Il bucato Di Adele… prádlo je isto makksie ako pri použití len samotného oleja …

miette
10. apr 2023

@lucyl13 prosim Vas, funguje tento zmakcovac bez vone aj antistaticky, tak ako klasicke avivaze?

lucyl13
10. apr 2023

@miette ano - presne tak… práve na to to je naj…

dominicaszalaiova
14. jún 2023

@lucyl13 prosim a kde davkujete zmekcovac?

lucyl13
14. jún 2023

@dominicaszalaiova normálne do priehradky na avivaz - a do toho olej 😊

dominicaszalaiova
15. jún 2023

@lucyl13 super tak som to dala spravne, lebo som tuto info nikde nenasla. Dakujem 😊

yaroslava85
21. okt 2023

Ahojte nechce niekto sadu voňavý domov Ylang Ylang? Cena dohodou mužovi nevonia a je mi ľúto vyhodiť stala 40€

mamalucy
Autor odpoveď zmazal
mamalucy
Autor odpoveď zmazal
mamalucy
Autor odpoveď zmazal
mamalucy
15. okt 2024

@yaroslava85 , ahoj, neviem, či je tvoja ponúka ešte aktualna, a ak tá týmto nejako obtazujem tak vopred prepac, ale kúpila som tu vôňu Thomas 500ml ale nesadla mi. Nemáš záujem o výmenu alebo prípadne odkúpiť? Ďakujem

yaroslava85
15. okt 2024

@mamalucy ahoj moja ponuka je stará rok, už dávno sadu nemám a keby aj už je stará tak by som nemenila ani nepredávala. Pekný večer

Strana
z2