Vonný olej z voňavého domova
Ahojte prosím ktorý olej do prania z voňavý domov je naj? Mám rada vôňu podobnú zlatému lenoru napríklad alebo modrému. Je tam niečo také podobne?
Ahojte, rada by som sa opytala, ci tie vonave oleje davate samotne do priehradky na avivaz alebo aj s avivavizou?
@jarabica ja to miestam s avivazou bez vône - len preto, že tieto oleje moc nezmackuju prádlo… takze to miesam bud s avivazou bez vône z DM alebo používam aj zmakcovac, ktorý sa predáva priamo k týmto olejom - bud objednávam z Voňavého Domova, alebo z Il bucato Di Adele… prádlo je isto makksie ako pri použití len samotného oleja …
@lucyl13 prosim a kde davkujete zmekcovac?
@dominicaszalaiova normálne do priehradky na avivaz - a do toho olej 😊
@lucyl13 super tak som to dala spravne, lebo som tuto info nikde nenasla. Dakujem 😊
@yaroslava85 , ahoj, neviem, či je tvoja ponúka ešte aktualna, a ak tá týmto nejako obtazujem tak vopred prepac, ale kúpila som tu vôňu Thomas 500ml ale nesadla mi. Nemáš záujem o výmenu alebo prípadne odkúpiť? Ďakujem
@mamalucy ahoj moja ponuka je stará rok, už dávno sadu nemám a keby aj už je stará tak by som nemenila ani nepredávala. Pekný večer