Zmena cien olejov značky Voňavý domov
Ja neviem alo vy žienky ale ja som si všimla praktiky pani z voňavého domova…jej oleje milujem ine nepoužívam ale pamatám si keď olej 500ml stál 21-22€… teraz 25,90€ dokonca som si všimla že jeden večer keď bola mikulášska doprava zadarmo zrazu oleje boli za 25.90 z pôvodných 24€… ked akcia doprava zadarmo skončila oleje skočili na 24,90…zaujimave…už som si aj všimla že vymazuju negativne komentáre… neviem cli aj vam toľko na Fb insta vyskakuje toľko pani ktora je tvarou svojej značky ale už to dlho blokujem a stale mi to vyskakuje…až mam averziu si to objednať popravde😃😃😃
netuším,kto to je,v živote som ju nevidela...asi preto,že nie som žienka a nepoužívam také sračky
no a co je na tom? su to normalne praktiky obchodnikov, nehovoriac o tom, ze vsetko zdrazuje.. takto funguju vsetky akcie, ak sa ti to nepaci nekupuj..
@anonym_autor vieš tá konsolidácia a tieto veci za musia kdesi odraziť..ja kupujem len malé a tie sady kde si po 5.olejov navolim sama tam máš 3+2 zdarma
Chcem kupim, nechcem nekupim 🙂 praktiky nesledujem, nemam kapacitu na to, aby som pravidelne sledovala cenu olejov, ktore kupujem pomaly 4x rocne. Vzdy si kupim sadu malych, tym ze davam polovicnu davku mi to extra dlho vydrzi.
Inak to co popisujes robi aj Alza, Notino....atd. nevravim, ze je to okej ale tak kazdy dnes optimalizuje.
@anonym_autor aj ja si pamätám, keď voňavky stali 45 eur a teraz 70😆všetko sa zdražuje, mzdy zamestnancom rastu, energie, odvody takéto pár eurové zvyšovania nevnímam.Ona je obchodník nie charita, ak chces kúp, ak nie treba si nájsť lacnejšiu náhradu.Ona na nevýhodu, že predáva lacnejšiu vec a tam si ľudia všimnú, ak by zvýšila cenu o 4 eyr
@anonym_autor vsetko ide hore vsade, neviem co sa cudujes. DOprava bezne stoji 5-7EUR za balik, cize eshopy to casto dotuju este viac. Dokonca november-december si uctuju vianocny priplatok kurierske firmy (napr sps 1eur bez dph navrch, dobierka navrch, plabta kartou este viac). Ked si pozriez marzu na produkte, dopravu, balenie, ktore tiez co to stoji... musia toho dost predat aby vyzili. Vsetko ide hore celoplostne pre podnikatelov = treba ratat s narastom cien. Tazko sa menia velakrat vzhladom na konkurenciu a zvyky, ale ak nechce niekto skrachovat, musi ceny dvihat... Tiez sa za toto vadim s polovickou, odmieta zdvihnut ceny na eshope a som zvedava ci chce uvery brat :D Neminie nas to, konkurenica co tlaci ceny dole uz dokonca nejaka skrachovala, srocky v likvidacii = zalozili nove a ide sa dalej.. ale nepoucili sa :D
Dalsi su taky, co maju v ponuke to co konkurencia, daju na tam ceny ledva nad nakupnu cenu nieco = ale ostatne produkty pridaju... alebo co som este videla = -40%, -50% akcie ale povodna cena nikdy taka nebola a ta akciova bola vlastne bezne odporucana predajna cena.
@anonym_autor aj ja si pamätám, keď voňavky stali 45 eur a teraz 70😆všetko sa zdražuje, mzdy zamestnancom rastu, energie, odvody takéto pár eurové zvyšovania nevnímam.Ona je obchodník nie charita, ak chces kúp, ak nie treba si nájsť lacnejšiu náhradu.Ona na nevýhodu, že predáva lacnejšiu vec a tam si ľudia všimnú, ak by zvýšila cenu o 4 eyr
@anonym_fcb9df mzdy zamestnancom rastu?:D to myslis tych 20€ v hrubom naviac? :D
Všimla som si to aj ja, ale ako všetko drazie tak ma to neprekvapilo. Za mňa je VD jednotka.Puella, Giovanni majú stále drahšie 500ml balenia.

@anonym_autor fúú ceny má teraz teda prekvapili a to nemilo.. mala som všetky oleje od nich ešte mám zvyšky a chcela zásoby doplniť ale popravde končím. už ani taká výdrž nieje.