Ako hodnotíte škôlku Little Kitten v Dunajskej Lužnej?

lenkaoravcova
5. aug 2011

Dobrý den, nemáte prosím Vás niektorá skúsenosť s touto skôlkou, viem, že momentálne majú skôlku v Dunajskej Lužnej ale budú otvárať novú v Bratislave pri Račku.

Ďakujem

Lenka

mimo747
8. aug 2011

Ahoj Lenka. V škôlke máme dve detičky a nevieme si ju vynachváliť. Učiteľky majú k deťom výborný vzťah, venujú sa im celý deň naplno. Môžem porovnať len so štátnou škôlkou, v inej súkromnej škôlke neboli. V každom prípade do štátnej škôlky by som deti už nedal. Bohužiaľ.

katka1981
18. apr 2012

@mimo747, ahoj, prosim ta ako su na tom s anglictinou tvoje deti? Naucili sa nieco?

tea333
23. apr 2012

nikto tu do tejto skolky nedava deti?

@mimo747 ako je to s naplnenostou skolky? nie je problem sa tam dostat? dostali ste aj nejaku surodenecku zlavu?

sartira
13. mar 2013

ahojte, niekto kto ma deticky v tejto skolke?

mimo747
18. feb 2014

Trochu neskoro, ale predsa. Deti už do tejto škôlky nechodia. Dôvodom nebola nespokojnosť, odsťahovali sme sa. Sme ale v kontakte s rodičmi, ktoré majú stále deti v škôlke. Keď bude mať niekto záujem, môžem sprostredkovať kontakt.

loriana
16. mar 2015

@mimo747 ahoj, prosím, mohla by si mi poslať nejaké kontakty na rodičov, ktorých deti chodili alebo chodia do little kitten škôlky? práve som tam prihlásila dieťa a chcem nejaké referencie, ďakujem pekne!

kvetina28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
berry13
6. sep 2018

milé maminky, little kitten si v poslednom case presla narocnym obdobim, menili sa tam ludia - ucitelky, riaditelka a vsetko, vsade je vzdy o ludoch a ich pristupe... aktualne sa pobocka litten kitten v dunajskej luznej predava/predala novym majitelom a opat velke personalne zmeny a nespokojni rodicia si presuvaju deti bud to rovinky, alebo hned do najblizsej obce alzbetin dvor, kde je skvela skolka s milymi, citlivymi ucitelkami a americkym lektorom, deticky ich doslova miluju a rodicia su velmi spokojni. dokonca robia aj prazdninove summer camps, tiez vysokej kvality 👍 little us / predtym vbambulkove 🙂