Akú školskú tašku pre prváka?

zuwa
25. nov 2016

Ahojte prosím aku tasku kupit buducemu prvakovi ? je vyššej postavy. Rozhodujem sa medzi : https://www.skolske-tasky.sk/skolsky-batoh-topg... a https://www.skolske-tasky.sk/skolska-taska-lego... Jemu sa samozrejme lego pači viac, no len či mu bude stačiť aj v dalších ročníkoch... dakujem za nazor.

hipuska
25. nov 2016

Toto sa aj ja riesila uz 2x. Prisla som na to, ze pre prvaka, druhaka je lepsia mensia taska. My mame znacky Herlitz, lahka a mala, avsak neviem ci bude este ok do 3 rocnika. Vacsie tasky napr znacky topgal su pre prvakov a druhakov velke ale zase mozu sluzit aj na druhy stupen.

Ja somprvemu synovi kupila novu za 60 eur a druhemu uz z bazara za 6 eur taku istu uplne novu. Ratam s tym, ze im teraz budu dobre a a do 3 rocnika alebo mozno az 4 teho budem kupovat novu. Predsa len tie tasky prvakom a druhakom nosia rodicia ale moji chalani sa neustale presuvaju z triedy do triedy takze som nechcela velke tasky.

Je to vsetko o tom kolko chcete investovat.

Deti sa do prveho rocnika tesia a chcu mat taku tasku aku chcu. Preto odporucam kupit lego z druhej ruky-daju sa krasne za par eur a mate este cas a potom, ked bude starsi novu. Ono aj tych hrdinov nebudu chciet nosit neskor

luliu
25. nov 2016

Za mna urcite Topgal,maju dcera a teraz som ju kupila aj synovi, ktory bude buduci rok prvak. 100% spokojnosť

dadko6
25. nov 2016

Ahoj my sme kupovali Herlitz..pre prváka ideálna.

dagaz
25. nov 2016

Aj my sme vymyslali vymyslali a blbost...treba kupit co najmensiu a lahku...1 a 2-hakov aj tak zvecsa vozime do skoly. Cize tu tasku az tsk dlho na chrbte nemaju. Moj je druhak a taska je v dezolatnom stave💖😂rovno do kosa.

katka253111
25. nov 2016

My sme nedavno kupovali alo darcek, tak sme vybrali Topgal - ale nie bytostne len do 1rocnika co je, ale taku, co vydrzi 1stupen... odporuca sa hlavne od 2rocnika, ale podla mna to je jedno 🙂 vzali sme tuto aj s peracnikom a vreckom...na jednej internetovej stranke (nie topgal) bola v dobrej cene... obzerala som i taku futbalovu ci s cislom 9 a hoci na nete vyzerali skvelo, nazivo uz nie a tato je aj nazivo krasna

erivara
25. nov 2016

Dcere som kupila do 1. rocnika Topgal , ale nie pre prváka za 50e.-.Teraz chodí do 6. triedy a taska este stale sluzi, má vystuzený chrbát, da sa aj vybrat hliníková konstrukcia. Syn ide na rok do prvej , tak tiez kupim JEDNOZNACNE TOPGAL. Som velmi spokojná.

mirkaaa80
25. nov 2016

Súhlasím s @hipuska, my sme tiez kupovali menšiu, máme češku cool....zmesti sa mu do nej všetko čo treba....a treba rátať s tým, že neskôr bude chcieť jnu tašku, trošku dospeje a zmení sa aj jeho vkus. Ale ak je väčší, tak kľudne aj topgal. Ja som sa rozhodla pre aktovku- nemá toľko zipsov, tak nemusí hľadať, čo kde má....tiež keď prší, na aktovku- netreba dávať ten pršiplášť pretože má tie bočné strany zahnuté a nenaprsi dnu.....cez tie zipsy vraj voda pretečie, preto treba ten pršiplášť ( tak mi povedali v obchode). Takze ja som vybrala tašku, aby manipulácia s ňou bola pre malého čo najjednoduchšia.

gabona1
25. nov 2016

Ahojte, aj pre mňa sú najlepšie topgal školské tašky, sú pevné, majú všetko, čo prváčik potrebuje a už sa dajú kúpiť aj menšie rozmery, nie len tie obrovské. Moje obidve deti ich mali a maličkého mám ešte naozaj maličkého, tak uvidíme, čo bude za 5 rokov.

miskax2
25. nov 2016

Ja som kupila takuto v Draciku. Ma aj vystuzeny chrbat aj sa jej tam pekne zmesia velke a male dosky + peracnik v dalsej priehradke ma desiatniky a flasku s vodou a v prednom malom vrecku momentalne nosieva ubor na gymnasticky kruzok.

ninah1486
19. sep 2022

mame z Baagl a to hlavne preto ze su tie tasky velmi dobre vystuzene na chrbte a nie su prilis tazke

beahavala
22. sep 2022

ked je vyssi to nevadi, vsak pomocou popruhov mu vies tasku upravit aby sedela