Kam do jaslí v Ružinove?

bela8
8. nov 2012

Ahojte, mozete mi odporucit niake jasle v ruzinove lebo je ich viacej ale neviem pre ktore sa mam rozhodnut. Popripade mozu byt aj niekde v okoli ruzinova , keby boli niake supis.
Dakujem 😉

strawberry17
10. nov 2012

my sme sa minule boli pozriet v jasliach DROBCEK na Kladnianskej a boli sme prijemne prekvapeni, velmi mily personal, kym mi pani riaditelka vsetko ukazovala a vysvetlovala, tak o drobca sa starali 2 mile pracovnicky, maju to tam krasne (na nete maju aj stranku, pozri fotogaleriu), aj zahradu, je to v rodinnom dome, pani riaditelka je velmi mila, pracovala v jaslickach tak ma skusenosti s detickami, teraz 29.11.2012 budu mat Mikulassku besiedku, skus tam zavolat, mozno budes moct prist a pozriet si aj jaslicky, teda tie si urcite mozes pozriet aj hocikedy...urcite sa oplati ist sa tam pozriet 😵 😵 😵 😵

peterko952
12. nov 2012

Ahojte, píšem síce prvýkrát, ale diskusie sledujem už dlhšiu dobu, hlavne odkedy hľadáme s našimi mladými jasle pre našu malú 11 mesačnú babulku jasle. Boli sme pozrieť jasle Drobček 🙂 , pre ktoré sme sa rozhodli od januára budúceho roku, príjemne nás prekvapilo tiché prostredie, riaditeľka nám všetko poukazovala a vysvetlila systém chodu jasličiek a personál sa zatiaľ venoval malej, ktorá sa hrala a ani raz nezaplakala. Rozhodlo u nás to, že sú tam drevené stoly, stoličky, postieľky, žiadna umelina a hračky skutočne aj pre tích najmenších.
Záhrada ešte nebola dokončená a ak tam niekto bol a pozrel si to, dajte vedieť či to upravili-sľúbili, že to upravia aby sa detičky mohli hrať aj vonku.