icon

Môj syn je ako postrach Denis

ada510
10. jún 2017

Chcem sa poradit neviem ci je to problem moj syn je zdravy silny chlapec po vsetkych strankach je v znameni Leva nicoho sa neboji a prehra pre neho nexistuje je velmi mudry aj sikovny bude mat 4 roky ale je presne ako ,,Postrach Denis,, dokonca mam pocit ze ani ten naneho nema obcas som prisna ja aj muz ale nejak ho ani to netrapi psycholog povedal ze je uplne normalny a treba mu len striedat činnosti... ale v škôlke ho maju problem ustrazit tak aby obcas nieco nevyviedol pokial mu nejake dieta ide vziat hracku alebo mu nebodaj nieco( buchne atd..)nepovie to ucitelke ale vrati mu to dvojnasobne co uz som zufala...mate niektora podobneho chlapca ako to zvladate?

Strana
z2
maxiva
11. jún 2017

@jeennyv no presne tak..chudak zviera

ada510
autor
11. jún 2017

@maxiva on ale bez priciny nikomu neublizil on si prave uvedomuje co robi bráni sa ked mu niekto ublizi len bohuzial drsne... a zvieratam nikdy neublizil ziadnemu ved chodieva sa starat k babke aj o slepky zajaciky aj o psa aj macicky on velmi lubi ale nechcem to este teraz skor az o rok a ked budeme v dome ...

ada510
autor
11. jún 2017

@jeennyv je mi jasne ze o zvera sa budem starat ja tiez som bola zle decko ale so zvieratami som vyrastla a ziadnemu som nikdy neublizila teda a ja to nechcem hned pockam este taky rok kym budeme v dome ...

alaguema
11. jún 2017

@ada510 nemyslím si, že učiteľka reagovala adekvátne, ale to nie je podstata tvojho problému.

Strana
z2