Trojročná dcéra sa začala pocikávať

tuppe
22. nov 2016

Ahojte,som zufala..3r dcera sa zacala pocuravat cez den..uplne bez hanby. Proste sa pocura a oznami mi,ze ju mam prezliect,lebo je mokra. A ked sa jej pytam,preco sa pocurala tak mi povie,lebo chcem...alebo je to.zabava. Uz ozaj.nevladzem :'( moze to byt forma vzdoru?? Ma teraz ozaj hrozne vzdorovite obdobie. Dakujem za odpovede...

erickatt
22. nov 2016

@tuppe neprezlec, daj jej veci a ignoruj to. Nech sa prezlece sama. ( Teda keď sa nič vážne v jej živote nezmenilo. Škôlka, súrodenec, hádky doma, )

lusyke
22. nov 2016

@tuppe Asi by som ju skusila nechat nejaky cas v tom pocikanom ked je to pre nu taka zabava..mozno by si to rozmyslela. Povedz jej: Tak si ostan v pocikanom ked je to taka sranda. Nasej obcas uslo (nechtiac) a neznasala to ked bola mokra..Ocividne si to tvoja dcerka velmi dobre uvedomuje ze cika do oblecenia a robi to naschval..skusa co ty na to. Nasa na nas zas skusa ine veci. Treba to zarazit v pociatkoch.

timea7
22. nov 2016

@tuppe nejako zvlast na to nereaguj, lebo o to malej ide - uputat na seba pozornost. Ked ti to oznami, iba jej daj suche veci, nech sa prezlecie. Mozes este skusit odmietnut s nou ist na oblubene miesto - materske centrum, na navstevu, iba skonstatuj, ze nemozete, lebo sa pocikava. Viac s nou o tom nehovor, ani s nikym pred nou, prestane ju to bavit.

kluska
26. nov 2016

a mozno by sa jej trebalo skusit opytat ci nieco nepotrebuje, ci nema nejaky problem, ci ju nieco trapi? ved mozno ti tym nieco chce povedat len, mozno chce tvoju pozornost no neviem, skor by som sla tym smerom alebo len skusa tvoju reakciu,z e ako sa zachovas, ktovie