Aké sú skúsenosti s cestovaním vlakom z Kysaku do Bratislavy?
Ahojte, cestovali ste niekto v poslednej dobe vlakom z Kysaku do Bratislavy, konkrétne prvou triedou? Vlakom som necestovala veeelmi dlho, no počula som kadečo 🙈
roky rokuce som cestovavala opačne..z Blavy do Kysaku. nikdy sa nič nestalo. čoho sa obavas konkretne?
@zojazoja @viestta baby nesmejte sa mi, ale obávam sa rôznych asocialov, spiťakov, ktorí sa vedľa mňa vyzvracajú na zem a podobne (to sa reálne stalo, nie je to výmysel) 😁🙈 v čase ICčiek som aj ja cestovala častejšie vlakom a niečoho takého som sa neobávala ani náhodou, len to bolo 8-10rokov dozadu...
@mirushka646 asocial a spitak si nekupi listok do prvej triedy. Nekupi si ani miestenku do druhej triedy. Prve trieda je povinne miestenkova, v kazdom rychliku su teraz 3 vozne 2. triedy povinne miestenkove, tam asociala nestretnes. A ak aj nejaki cestuju z KE, tak v Margecanoch vystupia, ale vacsinou cestuju osobakmi.
@mirushka646 v zivote som grciaceho asociala vo vlaku nestretla. a to som cestovavala 28 rokov pravidelne mesiac co mesiac...niekedy tyzden co tyzden. za to v Blave v MHD, tam sa našlo tych sfetovanych asocialov čo tam robili cirkus den čo den 🙂
V prvej triede bud uplne bez obav. Cestujem vlakom cely zivot a posledne roky je skor problem v spojoch do a z CR , najma RJ, tu stretavam neprisposobivych tmavych spoluobcanov. Ale vzdy mi sprievodca ponukol ine miesto, maju pochopenie.
@mirushka646 cestujem 30 rokov vlakmi zažila som naozaj asi vsetko. Vo vlaku je rovnaká vzorka ako na ulici alebo v nákupnom centre no fakt všehochuť. Na dlhu trasu by som si kupila 1triedu ale to neznamená že tam vedľa nebude sediet magor, v prvej triede ale máš myslim zvlášť sprievodcu takže sa nieje čoho bat. V najhoršom úplne prisernom prípade si presadnes do iného vozňa. Skôr sa príprav na meskanie.

Sce nie z Kysaku do BA ale z KE do TN minuly vikend, druhou triedou a teda neviem coho sa obavas. Cestujem vlakmi roky rokuce a okrem meskania sa nestalo nic, co by vo mne akekolvek obavy vzbudzovalo.