Angličtina v MŠ - cena
Ahoj baby dcerku sme nahlasili na anglictinu v skolke. Zaujima ma cena? Doposial sme este nic nedostali k platbe tak sa len informativne pytam kolko platite vy. Dcerka ma jednu hodinu tyzdene 45 min v skolke. Dakujem za info.
My máme 3x týždenne 3 týždne, týždeň pauza. Platíme 10 eur/mesiac. Jedna hodina trvá 30 minút.
U nas raz za tyzden 35min za 17e mesacne plus 25e ucebnica na cely rok
1 eur 1x tyzdenne
@alenamihal to si odkial, ze cudzi jazyk za euro?
@cezpat a prosim vas to ako platíte mesačne pol ročné?
@evkamotka a ako to prosim platíte mesačne, pol ročné nam bolo na rodičovskom povedané ze ak dieťa nedôjde na hodinu nebude za nu uctovany poplatok tak neviem... Predtym chodila dcérka na tanečnú tam nikdy nic nevrátili... Platilo sa pol ročné.
Syn mal v škôlke raz do týždňa AJ. Na mesiac to vychádzalo okolo 15-20€ ( už si nepamätám) ,ale ak dieťa chýbalo, tak tu hodinu nerátali.
1x týždenne 30 min - 50€ na polroka
2,50 eur/30 min lekcia, 2x tyzdenne, 90 eur na polrok sme uhradili naraz
70e za 8 mesiacov, 2x tyzdenne 30 min
Polročné
@evkamotka Presov..zalezi to asi od lektora..kedze ich uci vlastna ucitelka,tak tak tam bola asi dohoda neaka medzi uckov a skolkou ...neviem...
treba sa spýtať v danej škôlke....musíš vychádzať z toho akú cenu musia oni danej "učiteľke" platiť.....ale keďže to bude tak že ak na danej hodine nebude, budú peniaze vracať, to môže byť kludne 15-20eur mesačne.....
@mogaa ja uz som sa pytala bolo mi povedane, ze zatial im lektorka ziadne udaje k platbe nedala tak cakam... v podstate ani prihlasku sme nevypisovali... Na nastenke v školke boli len vypisane vsetky kruzky na tento skolsky rok a rodicia si mali vybrat... to bolo vsetko...
Syn predškolák neplatí nič. Krúžok trvá 45min raz týždenne, pani učiteľka pracuje s Helen Doron. Je zamestnancom MŠ.
treba počkať....my naozaj nevieme kto ich bude učiť, koľko detí tam bude chodiť , ako často bude krúžok - od toho sa odvíja cena....ak ich bude učiť učiteľka v MŠ čo nepredpokladám, musia dohodnúť lektorku a tá si určí cenu za hodinu a max.počet detí na "krúžku"...od toho škôlka určí cenu - teda aby lektorka dostala zaplatené aj pri minimálnom počte detí, hoci ich bude chodiť viac...preto viete dostať peniaze späť za hodiny kedy krúžok nebude alebo dieťa nebude môcť prísť kvôli chorobe....lektorka musí svoje dostať či tam bude mať 20detí alebo 5detí....a akú lektorku škôlka zoženie, prípadne aký je predpokladaný počet prihlásených detí to už my nevieme....

3€ za 1 hodinu v tyzdni, alebo 2€/1h za 2 hodiny do týždňa.