Dj na svadbu - Prešov a okolie
ahojte, viete mi povedať svoje skúsenosti s nejakým DJ ktorý by zahral na svadbe neďaleko Prešova? prvotne sme chceli kapelu ale tam to kvôli cene neprichádza do úvahy a DJ-ovia bývajú lacnejší tak by som rada na nejakého dostala recenziu 🙂 vďaka vopred
@bibka26 DJ Marcus
No kapely čo nám dali ponuky všetky kolo 1200€ preto teraz zháňam DJ a chcem pozisťovat cenové ponuky Dj-ov , musím si vyhľadať všetkých odporúčaných 🙂
nas sused https://www.facebook.com/stefangazdacko0
ahojjte tan nakoniec sme mali DJ Pavol Matija zo SB no a totalna spokojnost super piesne hral primerane mixoval ludovky s moderne neskor ked ostali len mladsie rocniky prisposobil to na moderne zahral aj odrhovacky na zelanie, proste spokojnost nelutujeme spravil atmosferu aj pekne podvietenie parketu a plafonu v tonoch farby vyzdoby 🙂
DJ na svatbu: Jak vybrat správného DJ a co očekávat
Svatba je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě každého páru, a proto je důležité zajistit, aby byl váš velký den nezapomenutelný. Správný DJ na svatbu hraje klíčovou roli v tom, jak si hosté užijí oslavu. V tomto článku se podíváme na ceník svatebních DJů, jejich služby, a na to, jak může moderování svatební zábavy přispět k celkové atmosféře.
www.djmartinsamek.cz

@bibka26 my sme mali v roku 2019 DJ Pali, spokojnosť, aj cenovo, aj ľudsky, určite odporúčam
Ma repertoár, že sa bavili všetci od 3 ročných detí po 90 ročnú babičku 😆
Je zo Sabinova, ale nemá problém celé východné Slovensko.