icon

Dj na svadbu - Prešov a okolie

bibka26
24. jan 2022

ahojte, viete mi povedať svoje skúsenosti s nejakým DJ ktorý by zahral na svadbe neďaleko Prešova? prvotne sme chceli kapelu ale tam to kvôli cene neprichádza do úvahy a DJ-ovia bývajú lacnejší tak by som rada na nejakého dostala recenziu 🙂 vďaka vopred

jaskolka
24. jan 2022

@bibka26 my sme mali v roku 2019 DJ Pali, spokojnosť, aj cenovo, aj ľudsky, určite odporúčam
Ma repertoár, že sa bavili všetci od 3 ročných detí po 90 ročnú babičku 😆
Je zo Sabinova, ale nemá problém celé východné Slovensko.

bibka26
autor
24. jan 2022

@jaskolka vdaka za info a kontakt nejaky nanho uz asi nemate vsak ? ci najdem v pohode ked dam do google ? nasla sm na google revai pavol to je on ?

jaskolka
24. jan 2022

@bibka26 nie, na FB ma stránku DJ Pavol Matija
Ma tam myslím ze aj kontakt, mail, aj telefón

raja95
Odpoveď bola odstránená
adriana161
24. jan 2022

@bibka26 DJ Marcus

majka0406
24. jan 2022

@bibka26 dj snowman

majka0406
24. jan 2022

@raja95 kapela od 1000eur vyssie .. my teraz tiez zhaname a cenovo to tak ide

raja95
Odpoveď bola odstránená
bibka26
autor
25. jan 2022

No kapely čo nám dali ponuky všetky kolo 1200€ preto teraz zháňam DJ a chcem pozisťovat cenové ponuky Dj-ov , musím si vyhľadať všetkých odporúčaných 🙂

lady15
1. feb 2022

@raja95 ja som sice mala svadbu pred rokom a pol a stala spolu 600 eur kapela 4 osoby plus DJ

bibka26
autor
7. dec 2022

ahojjte tan nakoniec sme mali DJ Pavol Matija zo SB no a totalna spokojnost super piesne hral primerane mixoval ludovky s moderne neskor ked ostali len mladsie rocniky prisposobil to na moderne zahral aj odrhovacky na zelanie, proste spokojnost nelutujeme spravil atmosferu aj pekne podvietenie parketu a plafonu v tonoch farby vyzdoby 🙂

hlubik
Autor odpoveď zmazal
djmartinsamek
10. sep 2024

DJ na svatbu: Jak vybrat správného DJ a co očekávat
Svatba je jedním z nejdůležitějších okamžiků v životě každého páru, a proto je důležité zajistit, aby byl váš velký den nezapomenutelný. Správný DJ na svatbu hraje klíčovou roli v tom, jak si hosté užijí oslavu. V tomto článku se podíváme na ceník svatebních DJů, jejich služby, a na to, jak může moderování svatební zábavy přispět k celkové atmosféře.
www.djmartinsamek.cz