icon

Gynekologická ambulancia MUDr. Bibiána Paľová

alex93
16. aug 2023

Zdravím,poprosím vás o vaše skúsenosti s pani gynekologickou zvažujem že k nej prestúpim od dr Pankuchovej tak len aby som neisla do horšieho, ďakujem

daren1
16. aug 2023

Možem vedieť prečo menis?

alex93
autor
Autor odpoveď zmazal
daren1
16. aug 2023

@alex93 uplne chápem, tiež k nej chodím preto sa pýtam. Palovu nepoznam takže neporadím, mne osobne velmi pomohla ale to bolo uz nejaký ten rok dozadu. Naopak tuna vychvaluju Olejara a mne riadne zavaril, to iste aj Smolko takže je to asi individuálne a možno vec náhody.
Držím palce aby Vám všetko dobre dopadlo.

alex93
autor
16. aug 2023

@daren1 no a vám sa zdá tiež taka keď chodíte k nej alebo je chyba vo mne že som nejak zaujatá alebo náročná ? 😅

kassandraa84
16. aug 2023

@alex93 ahoj no neviem ci ta to potesi, ale oni sa navzajom zastupuju 🙈

kamoska_z_konika
16. aug 2023

@alex93 mudr ligus...ako od veci ale žena nemusí byť stále riešenie

daren1
16. aug 2023

@alex93 ano možno je odmeraná, posobí tak chladne, ale ja ju ako odborníčku beriem kedže v mojom pripade nič nezanedbala, dba na sono prsnikov, dotahuje vysetrenia dokonca, ciže po tej odbornej stranke ja som spokojna, mam len dobru skusenosť, niekedy ale troška empatie nezaškodí, v tomto je ozaj uplne bez emocii,
chodila som k ochtinskej ta bola empaticka, mila ale odborne uplne zle

alex93
autor
16. aug 2023

@kassandraa84 viem lebo dnes som bola pri nej lebo dr pankuchova má dovolenku

alex93
autor
16. aug 2023

@kamoska_z_konika ja by som aj najradšej sla k chlapovi len neviem kam viem že dzurila už neberie

palicka
16. aug 2023

@alex93 ahoj. Ambulanciu mydr..Minarikovej prebrala kosicka lekarka, M....nepamatam si meno. Ju si velmi pochvaluju. Vybavenie ma tiez super, Mudr. MINARIkova mala.aj 3 alebo 4d, vsetko
jej tam.zostalo...

alex93
autor
16. aug 2023

@palicka ďakujem to priezvisko by mi pomohlo škoda

alex93
autor
16. aug 2023

@kassandraa84 a vy chodíte ku ktorej ?

ixayxa
17. aug 2023

@alex93 v ambulancii Minárikovej je lekárka Lucia Mačiková

kamoska_z_konika
17. aug 2023

@alex93 mudr ligus...a neviem prečo k dzurillovi ak myslíš mladšieho kt je primár tak určite nie

kassandraa84
17. aug 2023

@alex93 ja chodim ku Palovej, zatial 😉, podla mna vyber gynekologa je individualny, u mna tie recenzie vsetko naopak na lekarov funguje, myslim vseobecne 🙈100ludi napise ze super a pridem a otras a naopak. Treba podla seba vyberať, nie recenzii na nete, dajte na svoj dojem, pocit ...

alex93
autor
17. aug 2023

@ixayxa ďakujem a ste snou spokojná?

ixayxa
17. aug 2023

@alex93 ja k nej nechodím, info som našla na nete. Chodím k Dr. Eliášovej a som spokojná.

alex93
autor
17. aug 2023

@ixayxa neberie už nové práve som volala sestričke :/

katka13katka
2. okt 2023

Ja chodim k dzurillovi, ale striedaju sa tam aj so smolkom a brillovou. Za mna je najlepsi dzurilla a brillova, k smolkovi chodim nerada.
Kamoska si celkom pochvaluje kleinovu na sidl3. Ma aj sono prsnikov, takze mate vsetko v jednom a netreba nikde chodit.

deatea
28. feb 2024

K doktorke chodím uz roky. To, že je bez emócií a človek má rešpekt sa čokoľvek opýtať, na to som si zvykla. Ale po poslednej skúsenosti zvažujem, že odídem. No či si polepšim, ťažko odhadnúť...

alex93
autor
28. feb 2024

@deatea čo sa vám tam stalo?

deatea
29. feb 2024

@alex93 K doktorke som išla na potvrdenie tehotenstva v 8tt, urobila sono a povedala, že je menšie ako vypočítaná veľkosť od poslednej ms, tak zisťovala či mám pravidelný cyklus, že zoberie krv, v deň kontroly a aj ja druhý deň. Ja že dobre, vôbec mi nedoslo, že môže byť niečo zle, keďže doma mám jedno zdravé dieťa. Na druhý deň, po druhom odbere mi len volá sestrička že hcg sa znižuje, že mám prísť po výmenný lístok. Ja som ostala v šoku, žiadne info som nemala a zrazu toto, čiže koniec. Prišla som k doktorke tak mi len sestrička dala papiere do ruky, bez slova, že čo a ako, to bolo ako vybavené z ich strany. Bola to moja prvá skúsenosť s potratom (MA), cítila som sa mizerne, žiadne info čo ďalej, ake mám možnosti, k doktorke som sa ani nedostala. Táto skúsenosť je pre mňa veľmi traumatizujúca, žiaden ľudský prístup. Ja viem, že pre nich je to možno bežné, potrat a čo, ale pre mňa je to ťažká situácia a cítila som sa veľmi ignorovana

ananda89
11. sep 2025

@alex93 moja osobná skúsenosť s pani doktorkou nie je pozitívna. Chodila som k nej 10 rokov, aj napriek tomu, že som sa jej sťažovala na ťažkosti, silnú menštruáciu, bolesti, atd vždy ma pozrela (žiadne testy ako hormonálny profil alebo niečo mi nebolo robené, len povinne pri preventívnej prehliadke) a povedala že je všetko ok. Podotýkam že som k nej chodila každý rok na preventívnu prehliadku, jedine čo vždy bolo ako možnosť - lieky od bolesti a antikoncepcia. Trápila som sa cele roky (plus mínus 17 rokov). Následne som odcestovala do Indie, kde mi robili obyčajný ultrazvuk žalúdka kvôli bolestiam a zlcnika kvôli kameňom. Pri tomto ultrazvuku sa ma spýtali že či nemáme gynekológov na Slovensku, nakoľko mám zväčšené vaječníky a cysty, a vyzerá to na PCOS alebo niečo podobne. (Prehliadku som mala spravenu pred odchodom do zahraničia a údajne všetko ok). Toto taktiež mi potvrdil aj ajurvedsky lekár v Indii že tam 100% je veľký problem. Po príchode na sk som sa objednala aj na gastro kde po opísani mojich problémov mi spravili kolonoskopiu aj endoskopiu ale lekár mi ešte pred vyšetrením povedal že z toho čo popisujem by odporúčal vyšetrenie u gynekológa nakoľko to vyzerá na endometriozu. Ďalší deň som si bez váhania zmenila gynekologicku na súkromnú kliniku v BA aj napriek tomu že som z Prešova (bola som na gastro v BA tiež na súkromnej klinike kvôli čakaniu na východe) V ten istý deň ma zobrali, a endometrioza sa potvrdila hneď na prvom vyšetrení na ľavom vajecniku. Samozrejme ešte ma čakajú ďalšie vyšetrenia ale neviem.. nechcem pani doktorku nijako haniť ale urobte si názor sami🙂