Kde kúpiť mydlové kvety v Prešove?
Ahojte dá sa niekde v Prešove kúpiť na kusy mydlove kvety? Na výrobu nejakej kytice alebo boxu.
Ďakujem za každé info.
@otiliahorvathova kúp radšej normálne kvety alebo flašu vína. Fakt si myslíš, že niekto si tú hrôzu vystaví v obývačke?
@belllinka prečo v obývačke ? v kúpeľni ukáže pekne a môže rovno používať
@cacianka dostala som tu prisernost raz. Na umyvanie to nebolo, do prania to tiez nebolo.
@viestta ked to bola novinka- móda, tak som kúpila k vianociam tri kusy, bolo to nové, zaujímavé, pekné aj ´voňavé. Poslúžilo chvíľu ako dekorácia a potom sa použilo na umývanie rúk a pranie ponožiek. Teraz už o tom ani nerozmýšľam, ale autorka sa nepýtala na názor, otázka bola iná .
@otiliahorvathova kúp radšej normálne kvety alebo flašu vína. Fakt si myslíš, že niekto si tú hrôzu vystaví v obývačke?
@belllinka autorka to ale možno chce venovať niekomu, kto má nevkus. Takých ľudí je množstvo a je to v poriadku.
@belllinka Ďakujem za odpoveď
@viestta ked to bola novinka- móda, tak som kúpila k vianociam tri kusy, bolo to nové, zaujímavé, pekné aj ´voňavé. Poslúžilo chvíľu ako dekorácia a potom sa použilo na umývanie rúk a pranie ponožiek. Teraz už o tom ani nerozmýšľam, ale autorka sa nepýtala na názor, otázka bola iná .
@cacianka Ďakujem za odpovede aj za názor 😉
Videla som v kvetomate lenka.
@katka13katka Ďakujem za info