icon

Koľko stojí štúdium na Súkromnom športovom gymnáziu Elba Prešov?

zuzulik27
8. apr 2025

Ahojte mamičky. Poprosila by som informácie a reálne skúsenosti mamičiek, ktorých deti navštevujú túto školu. Zaujímajú ma hlavne sumy, ktoré sa platia. Na stránke tieto info nemajú. Takže - koľko sa platí mesačne? Ročne? Je rozdiel či je to prvý či druhý či iný ročník? Či sa platí stále rovnako? Viem len, že to závisí aj od študijných výsledkov. Viete mi niekto reálne napísať koľko to štúdium stojí? A aká je kvalita gymka v porovnaní s inými gymkami? Či sa uprednostňuje hlavne ten šport? Ďakujem vopred za info 🙂

berenika39
8. apr 2025

Není lepší napsat přímo do školy?

zuzulik27
autor
9. apr 2025

@berenika39 nie. Chcem reálne a objektívne skúsenosti rodičov. Zamestnanci školy budú svoju školu len chváliť.

lauruska_sumienka
22. apr 2025

poplatky maju zverejnene na stranke https://cloud-d.edupage.org/cloud/smernica_o_pr... ale vacsinou to maju tak, ze aka je suma za skolsky rok pri zapise, tak tu drzia pri studentovi po cele studium.
presne zlavy zo skolneho su potom uvedene az v zmluve o studiu.zlavy davaju tusim aj pri prospechu, ale urcite pri reprezentovani skoly a umiestnovani sa na prvych troch miestach pri krajskych a celoslovenskych sutaziach.

zuzulik27
autor
25. apr 2025
@lauruska_sumienka

poplatky maju zverejnene na stranke https://cloud-d.edupage.org/cloud/smernica_o_pr... ale vacsinou to maju tak, ze aka je suma za skolsky rok pri zapise, tak tu drzia pri studentovi po cele studium.
presne zlavy zo skolneho su potom uvedene az v zmluve o studiu.zlavy davaju tusim aj pri prospechu, ale urcite pri reprezentovani skoly a umiestnovani sa na prvych troch miestach pri krajskych a celoslovenskych sutaziach.

@lauruska_sumienka čiže nie je to podľa prospechu? Ze keď sa dobre učí tak 30eur a keď zle tak 70eur mesačne? Vďaka za info

lauruska_sumienka
25. apr 2025

take sumy som nezachytila ani nahodou, mozno pred rokmi take boli ale v tej smernici mas uvedene, ze mesacny poplatok za vzdelavanie za skolsky rok 24/25 je 100e, tj 1000e/skolsky rok. zo studijneho prospechu davaju zlavu az po 1.rocniku

lauruska_sumienka
25. apr 2025

oprava, 100e/mesacne ma individualny studijny plan, klasicky to ma 50e/mesacne

zuzulik27
autor
25. apr 2025
@lauruska_sumienka

oprava, 100e/mesacne ma individualny studijny plan, klasicky to ma 50e/mesacne

@lauruska_sumienka ja som tam volala už a priamo zo školy tie sumy. Preto chcem overiť realitu. Ďakujem.