Lacná a cenovo dostupná optika v Prešove: Kde nájsť najlepšie ponuky?
Dobry den
Chcem sa opytat, ktora optika v Presove ma normalne ceny, nieco co ma uplne nezruinuje..potrebujem stencene skla, tie su same o sebe drahe, ale urcite ma kazda optika ma svoje ceny ine. Vdaka
@oli18 dioptrie mám rovnaké - 5 na oboch očiach, a okuliare neviem ako myslíš, ze aké(značka, typ) písala som, že jednoduchý celokovový rám, tenké, svetlomodry vrch, postriebrený "dol" a takisto tie "tyčky" ktoré sú po bokoch.
Skla su odľahčené, stencene a majú vrstvu proti poškrabaniu.
Multifokslne sú drahšie, to áno, ale autorka ich nespomína, píše len, ze chce odľahčené sklá.
Nakoniec som si kupila okuliare v Sabinove, optika Look oproti Lidlu. Ram ma stal po zlave 67€, stencene skla index stencenia 1.6 ( dioptrie mam -4 a -3) spolu vsetko 136€ cize ja som spokojna. Prioritne nosim sosovky, okuliare mam len ako nudzovku cize fakt som nechcela do toho vela investovat. Mozem potom poslat aj foto 😊

Prave toto riesim opat po 5tich rokoch. Ceny isli nenormalne hore. Mam multifikal, vela dioptrii. Rozdiel v cene aj 300e. V jednej mi povedalz 600e
v dalsej 900e. A ramy plastove neskutocne drahe. Pochod viacere, nedaj na ziadne odporucania lebo nikde nie je lacno a kazdy ma ine dioptrie, ine naroky na ramy, iny badzet. Ukaz im, ake mas dioptrie a daj si vypocitat cenu, povedz, aky koridor chces a dalsie veci. Ram si uz potom dopocitas. Drzim palce, daj vediet, ako si dopadla.