icon

Lacná a cenovo dostupná optika v Prešove: Kde nájsť najlepšie ponuky?

nicci254
27. dec 2024

Dobry den
Chcem sa opytat, ktora optika v Presove ma normalne ceny, nieco co ma uplne nezruinuje..potrebujem stencene skla, tie su same o sebe drahe, ale urcite ma kazda optika ma svoje ceny ine. Vdaka

oli18
27. dec 2024

Prave toto riesim opat po 5tich rokoch. Ceny isli nenormalne hore. Mam multifikal, vela dioptrii. Rozdiel v cene aj 300e. V jednej mi povedalz 600e
v dalsej 900e. A ramy plastove neskutocne drahe. Pochod viacere, nedaj na ziadne odporucania lebo nikde nie je lacno a kazdy ma ine dioptrie, ine naroky na ramy, iny badzet. Ukaz im, ake mas dioptrie a daj si vypocitat cenu, povedz, aky koridor chces a dalsie veci. Ram si uz potom dopocitas. Drzim palce, daj vediet, ako si dopadla.

jaskolka
27. dec 2024

@nicci254 pred par týždňami som si dala robit nové okuliare, stencene odľahčené sklá, kovový jemný decentný rám, všetko 160 eur. Síce nie v Prešove, ale v Humennom, no nemyslim, ze az také hrozné odlišné ceny budú.

joesvk
27. dec 2024

Oplatí sa ísť do Michaloviec.
Úžasný prístup a ceny.

nicci254
autor
28. dec 2024

@oli18 ja to riesim toez po velmi dlhej dobe asi 7-8 rokov, nechcem vediet co ma caka.. uz vtedy boli tie stencene skla dost drahe. A pozeram teraz ze pri tych cenach co ste spomenuli, to uz asi doplatit do laserovej operacie…

oli18
28. dec 2024

@nicci254 pokial sa da operovat, tak ano. Moje sa, zial, neda.

oli18
28. dec 2024

@jaskolka aby sme my, co nosime dlhe roky okuliare, nezavideli nizku ceny, uved prosim, ake okuliare a kolko dioptrii. Lebo to je pri cene rozhodujuce.

jaskolka
29. dec 2024

@oli18 dioptrie mám rovnaké - 5 na oboch očiach, a okuliare neviem ako myslíš, ze aké(značka, typ) písala som, že jednoduchý celokovový rám, tenké, svetlomodry vrch, postriebrený "dol" a takisto tie "tyčky" ktoré sú po bokoch.
Skla su odľahčené, stencene a majú vrstvu proti poškrabaniu.
Multifokslne sú drahšie, to áno, ale autorka ich nespomína, píše len, ze chce odľahčené sklá.

nicci254
autor
20. jan 2025

Nakoniec som si kupila okuliare v Sabinove, optika Look oproti Lidlu. Ram ma stal po zlave 67€, stencene skla index stencenia 1.6 ( dioptrie mam -4 a -3) spolu vsetko 136€ cize ja som spokojna. Prioritne nosim sosovky, okuliare mam len ako nudzovku cize fakt som nechcela do toho vela investovat. Mozem potom poslat aj foto 😊