Máte skúsenosti s magnetickou rezonanciou v ProCare Prešov?
Počas preventívnej prehliadky u gynekológa mi počas sona našiel lekár nejaký útvar na vaječníku , povedal mi, že bude potrebné MR malej panvy. Má niektorá skúsenosť? Budem musieť ísť celá do bubna? To má desí najviac.
@maja170 no neviem ako to zvládnem, bola som s kolenom tak to sa dalo, lebo som nebola celá dnu. A ešte k tomu kojim takže nejaké lieky na ukludnenie nehrozia
@kiksina_21 Pravdu povediac aj ja mám rešpekt pred týmto vyšetrením,hoci som ho podstupila už veľa krát.Dosť mi vadí ten nepríjemný zvuk a tie stiesnené priestory vo vnútri bubna.Mám pocit,že sa udusím.Ja stále zatvorím oči,aby som nevidela kde som a snažím sa myslieť na niečo pekné.
@maja170 to povedal aj mne doktor,že mám zatvoriť oči. Pomohlo by keby púšťali nejaku hudbu. A ešte jedna otázka. Mám ísť s pravým vaječníkom, ale bude na cd vidno všetky orgány malej panvy?
@kiksina_21 Ja som mala nádor na krčku maternice a stále mi robili celú malú panvu,všetky orgány.No ja som mala aj na žiadanke uvedené,aby mi vyšetrili celú malú panvu,dokonca aj dutinu brušnu.
@maja170 aha, no dobre. Ďakujem za info.
Prajem veľa zdravíčka
@maja170 boli ste prosim spokojna v monobloku? ake je to pracovisko? na 1. poschodi? spravili vam aj popis?
@kiksina_21 ved v tom bubne nie si celá uzavretá, máš to v podstate otvorené, ak máš otvorené oči, vidieť aj tých, čo to vyšetrujú, teda aspon ja som videla, ale bola som s hlavou a chrbticou.Vždy máš možnosť privolat pomoc, ak máš veľkú fóbiu. Ale dá sa to zvládnuť. Hlavne nech to všetko dobre dopadne.
@lukbe veď ja viem že je to otvorene ale proste len tá predstava. Bola som s kolenom ,polku tela som mala von a nevedela som si predstaviť že by som mala ísť celá dnu. Veľmi malý priestor okolo, ale tak snáď do dám. Zavriem oči a budem si spievať 😀
@kiksina_21 hm, tak asi máš fóbiu. Ale povedz si, že toto nie je uzavretý priestor, je to bezpecnejsie ako výťah.
@darinecka1 Ja som bola na MR iba v monobloku,neviem to porovnať s inými pracoviskami.Za mňa spokojnosť.Personál bol milý,všetko mi vysvetlili.
MR v monobloku je na prízemí.
Pre popis som si išla o dva dni.
Aká je prosím vás aktuálne čakacia doba na objednanie?
@stevka193 ja som čakala cca mesiac
@kiksina_21 ďakujem :-)

Áno,ja som bola viac krát na MR malej panvy a vždy som bola celá v bubne. Chodím do monobloku.