Materská škola s narušenou komunikačnou schopnosťou Sabadoša
Ahojte, nemáte nejaké informácie ohľadom tejto špeciálnej škôlke? Najviac ma zaujíma, či to dieťaťu pomáha,ak navštevuje takúto škôlku. Ďakujem za odpovede.
@brialka Ďakujem za odozvu. Môj druhý rok navštevuje SMŠ, avšak na odporúčanie logopéda zvažujeme túto škôlku s NKS. Chceme pre neho to najlepšie,stretla som sa s názorom, že v kolektíve,kde sú všetky deti s poruchou reči,tak nebude napredovať ,tak vôbec neviem čo mám od toho očakávať. A ešte ako to je to s prestupom na základnú školu? Ak môžem sa opýtať? Prípadne môžete mi ešte nejaké informácie upresniť? Je to trieda len s deťmi s NKS? Ďakujem.
@duza2020 ak chcete pre syna to naj, naozaj uvažujte nad sabadosom. Názory že to nie je dobre sú neopodstatnené a vyslovene niekým, kto o Tom myslím nemá páru ani skúsenosť. Nám škôlku odporúčala logopedicka, nedám na to rozhodnutie dopustiť. V triede ich je 8, učiteľka sa tak venuje, týždenne chodia ku školskej logopedicke, dostávajú aj úlohy na víkend, učia sa aj samostatnosti oveľa viac ako v bežnej škôlke. Môj je teraz predskolak, školu základnú si vyberáte sama akú chcete, ja viem že práve bežné žs sú radi keď k nim idú deti zo sabadosa, lebo sú grafomotoricky perfektne prirpavene. Toho sa neobávajte 🙏
Ahoj, ja mám na Sabadoša dcéru už 4 rok... chodila tam aj do školky, chodí aj do školy... a možem povedať, že neľutujem... keď nastupovala do školky, ledva rozprávala... teraz sa jej pusa nezastaví... logopedicky je to tiež oveľa lepšie..
Vyjadrim sa aj ja..neni lepsej skoly... naozaj ten individualny pristup ucitela a super atmoska bez sikany na skole!
Tiez sme sa obavali ze rec rovesnikov bude slabsia a bude to nase dieta tahat spat... ale to ako ich ,,nutia,, rozpravat, ucia ,,pocut,,..ja mozem povedat, ze syn po mesiaci ,,kecal,, po pol roku mu kazdy aj cudzi rozumel...niektore deti hovoria uz po roku krasne.. ja tam syna nechavam uz len koli pristupu, mnozstva casu co na nich ucitel ma..uvidite neolutujete! A poznam vela mamiciek co tam deti prestupili, lebo si vraveli to co vy, ze ine deti ich potiahnu v skole, tak maximalne ich budu sikanovat.. Moje dieta nemalo sebavedomie po skolke, nedokazal nadviazat kontakt...teraz je najvacsi frajer na ihrisku..

@duza2020 Ahoj, mám tam syna tretí rok, som maximálne spokojná ♥️🙏 predtým chodil do "normálnej" škôlky, viem to porovnať. Školka na nezaplatenie 🙏🙏