icon

Morfologický ultrazvuk - Prešov, Stará Ľubovňa

mariana98
22. jan 2026

Ahojte maminy, tie ktoré ste absolvovali morfologicky ultrazvuk v tehotenstve, konkrétne v Prešove, mali ste výmenný lístok, alebo nebol potrebný a rovno ste zaplatili? Je nejaký takýto ultrazvuk v Prešove zadarmo? Či len v Starej Ľubovni je to zadarmo?

Ďakujem vopred za vaše odpovede

123lede
22. jan 2026

Ja som bola v Sonoclinic a vymenny listok som od gynekologicky dostala. Gynekologicka mi dala na vyber bud Sonoclinic alebo Juhamed v KE (Myslava). Neviem o tom, ze je takyto ultrazvuk zadarmo v PO. Cenovo, ak ste nebola na prvotrimestralnom skriningu Vas vyjde 120e v Sonoclinic a v Juhamed netusim, tam to bude od 85e a vyssie.

anonym_f14965
22. jan 2026

Bola som v sonoclinic, mala som aj vymenny listok, gyneko mi ho dala automaticky. Normalne sa plati, v tel Ti povedia sumu, ja nepamatam.

gregik66
22. jan 2026

V presove sa robi na sukromnych klinikach, nie je zadarmo. Odporucam sl.

mariana98
autor
23. jan 2026

Tak sa mi len potvrdilo, že si teda budem musieť pocestovat do Starej Ľubovne. Myslela som si, že keď vám dajú výmenný lístok, tak to bude aspoň niekde v PO zadarmo, ale ako čítam vaše skúsenosti tak nie.
Ďakujem krásne za odpovede, objasnilo mi to situáciu 🙏🏼

anonym_bbc810
23. jan 2026
@mariana98

Tak sa mi len potvrdilo, že si teda budem musieť pocestovat do Starej Ľubovne. Myslela som si, že keď vám dajú výmenný lístok, tak to bude aspoň niekde v PO zadarmo, ale ako čítam vaše skúsenosti tak nie.
Ďakujem krásne za odpovede, objasnilo mi to situáciu 🙏🏼

@mariana98 ze ti daju vymenny listok nic neznamena, uz davno neplati, ze ked mas vymenny listok nikde jic neplatis..
Inak v sonoclinic v presove strasna skusenost nikdy viac
Musela som cestovat do kosic aby tie somariny co popisali vyvratilo ine sikromne sono centrum, takmer ma na potrat v sonoclinic poslali, mily pan dr dankovcik veduci lekar sa mi ospravedlnoval, nikdy viac
Druhykrat stara lubovna a neviem si vynachvalit a zadarmo!

mariana98
autor
24. jan 2026
@anonym_bbc810

@mariana98 ze ti daju vymenny listok nic neznamena, uz davno neplati, ze ked mas vymenny listok nikde jic neplatis..
Inak v sonoclinic v presove strasna skusenost nikdy viac
Musela som cestovat do kosic aby tie somariny co popisali vyvratilo ine sikromne sono centrum, takmer ma na potrat v sonoclinic poslali, mily pan dr dankovcik veduci lekar sa mi ospravedlnoval, nikdy viac
Druhykrat stara lubovna a neviem si vynachvalit a zadarmo!

@anonym_bbc810 ďakujem ti za zdieľanie tvojej skúsenosti a mrzí ma, že sa k vam tak nechutne zachovali. Tahalo ma to do tej Ľubovne, ale chcela som vidieť aj ostatných žien skúsenosti, a len sa mi potvrdilo, že som si vybrala správne