icon

Najlepšia kozmetička v Prešove

18. jún 2025

Ahojte kde chodíte na čistenie pleti v Prešove? Hľadám profesionálnu kozmetičku,ktorá nielen pleť vyčistí ale aj mi odporučí kvalitnú kozmetiku určenú presne na moju pleť...nielen tu značku, a ktorou ona pracuje ....

liliputka2131
19. jún 2025

Slavka v pyramide hore kopec ona ti tak vydre ksicht😄 a katka ale robi v radaticiach momentalne vo vavke zauča na obidve ti viem dat kontakt ku nikomu by som nesla ci na cistenie ci na licenie len k nim plus slavka robi aj nechty a velmi pekne

zmrzlinka8
19. jún 2025
@liliputka2131

Slavka v pyramide hore kopec ona ti tak vydre ksicht😄 a katka ale robi v radaticiach momentalne vo vavke zauča na obidve ti viem dat kontakt ku nikomu by som nesla ci na cistenie ci na licenie len k nim plus slavka robi aj nechty a velmi pekne

@liliputka2131 môžeš aj mne prosím?

lauruska_sumienka
19. jún 2025

sestra chodila roky na hlavnu ako je sarisska chyza kozmetika MM-martina markova a ta jej dala plet neskutocne dokopy

kikazoe
19. jún 2025

my s dcérou sme tiež roky chodili do salónu čo je vo Vzorodeve- v tom prechode, spolu s masážami.... ale časom sa pani strašne pokazila, dcére niečo zaniesla pri čistení do tváre a koniec :( . časom sme aj zistili že jej drahá kozmetika - vôbec nesedela k našej pleti a vlastne iba škodila a zhoršovala celkový stav.
náhodou sme sa bavili s kamoškami čo robia v DM a jedna z nich odišla a otvorila sa nový salon - a svet sa div, po mesiaci a 2 návštevách máme obe o 75% lepšiu plet. poradila aj kozmetiku- máme kombináciu obyčajnej balea a ziaja. po 3-ch mesiacoch mám ja konečne pleť úplne v poriadku- nenosím už nič, iba rúž. dcéra ešte sem tam niečo ale vďaka kozmetičke a jej rada má o 90 % lepšiu plet
ak budeš chcieť, pošlem kontakt 🙂

liliputka2131
19. jún 2025
@zmrzlinka8

@liliputka2131 môžeš aj mne prosím?

@zmrzlinka8 slavka ma cislo 0904175080 a kaťa ma uk cislo ona dlhe roky tam robila kozmeticku 447507700535

zmrzlinka8
19. jún 2025
@liliputka2131

@zmrzlinka8 slavka ma cislo 0904175080 a kaťa ma uk cislo ona dlhe roky tam robila kozmeticku 447507700535

@liliputka2131 ďakujem