Obvodný lekár pre dospelých - Prešov
Prosím vás poraďte dobrého lekára/ku v Prešove. Ktorý nemá problém poslať na vyšetrenia, skontrolovať krv, proste ktorý lieči a nevyhovára sa stále na poisťovne. Top Prešov Sekčov. Dakujem
MUDr. Sofranko v poliklinike ProCare na Sekcove. Ten je presne tento druh lekara. Cela rodina sme velmi spokojni.
Nechodím osobne, ale manžel bol v OC Novum ako píšu vyššie, je to tam na vysokej úrovni oplatí sa..plánujem aj ja si tam dať kartu budúci rok. On má Dr.Kubicu a chváli si ho.
Jednoznacne lekárka Zuzka Mojžešová,Neksutočne milá, empatická, žena, lekárka- ktorá fakt lieči a pozerá sa na pacienta po všetkých stránkach.Mna nikdy neodbila, bezne ordinuje aj po ordinačných hodinách a ma velmi individuálny pristup. Získala ocenenie TOP lekár roka a fakt je to človek, ktorý robí svoju prácu srdcom a berie ju ako poslanie.Plus má neskutocne milé sestričky ( dve).Radosť k nej chodiť.
Oosbne sa mi páči aj to ako sa p. doktorka stále vzdeláva "a kráča s dobou" aj prostredníctvom facebooku - práve tam sa prejavuje jej ľudský prístup, ako sa snaží "každodennosťou" priblížiť viac k ľuďom. Naozaj odporúčam
*Mojzešová

V Oc Novum..skus dr.Kubica👌🏿👌🏿👌🏿