Očkovanie dojčiacej ženy v Prešove
Ahojte, je tu nejaká žena, ktorá dojčí a bola očkovaná v očkovacom centre v nemocnici fnsp v PO? Zaočkujú v pohode dojčiacu? Lebo mam termín a práve čítam inde, že v BA v jednej nemocnici dojčiace odmietajú očkovať a otáčajú ich ak nemajú potvrdenie od lekára 🙈
Prosím, nech sa k téme vyjadrujú len ženy, ktorých sa to týka.. Nie antivaxeri. Ďakujem
Ja som bola očkovaná na poliklinike sekcov, modernou a dojčím, aj som to uviedla do dotazníka. Kamarátka bola astrou, ale v športovej hale a tiež dojci 7 mesačne dieta, lekárka mi vravela pred očkovaním, že dojčenie nie je problém, potvrdenie žiadne nepýtal.
@mb2021 ano ja viem ale rada by som to aj tak spomenula 🙈 nech mam dušu na pokoji 😂 tak ma zaujimalo ci nemali problém ak niekto spomenul, že dojčí.. a zaockovali bez problemov..
@adkalu super, ďakujem, tak ani v nemocnici snad problem nebude... Mna len vystrasilo to, ze v BA v jednej nemocnici doslova otáčajú dojčiace ak nemaju povolenie od Dr. Ale to je asi len jedno ockovacie centrum na Slovensku, kde nechcu ockovat dojciace 🙈
Ja ☺️ ockovali ma, ked mal drobec tyzden..sestricka bola trosku soknuta, ze tak skoro som tam a dojcim, ale nebol problem 🙂
@ozzinqa ďakujem 🙂
Ja som sa nikde neregistrovala ziadne potvrdenie mi netrebalo ockovana som 2.dávkou fizer pytala som sa len obvodneho na vedlajsiw ucinky mamiciek co koja ze ziadne tak mi odporucil jedine tuto vakcinu 😊vsetko ok mne aj malej nic nie je hehe
Ja som dojčiacu matka, na odporúčanie gynekológa som zaockovana dvomi dávkami (zatiaľ). Nikto sa v očkovacie centre nepýta či kojite.