Odporučte dobrého gynekológa v Prešove pre nové pacientky
Dobrý večer mám otázku , mám problém dlhšiu dobu pretrvávajúce bolesti/krče v podbrušku taká pichava bolesť
Žiaľ nemám žiadneho gynekológa , nikdy som na žiadnom vyšetrení nebola a chcela by som sa spýtať či ma vezmú bez problémov keďže mám 27 rokov a ešte som nikdy nebola …viem že je to nezodpovedne z mojej strany ale teraz by som potrebovala poradiť , ci by ste mi vedeli odporučiť dobrého gynekológa v Prešove a ktorí berie nové pacientky. Dakujem vám veľmi pekne
Najdi takeho ktory berie nove pacientky a chod. Nie si prva ani posledna, ktora bola prvy krat u gyn vo vyssom veku. Nic ti na to nepovie, vysetri ta a pre svoje dobro uz dodrziavaj kazdorocnu preventivku.
@bubik431 MUDr Ligus
https://ligusp.sk/
@bubik431 ja poznám dobrú, ktorá robí v Širokom - dedinka cca 20 km od Prešova. A myslím, že berie aj nových pacientov. Skús sa jej ozvať. Sestrička je svojská, ale lekárka super.
Dzurilla
MUDr. Olejár 👌🏻👌🏻👌🏻 pri františkánoch v PO
@bubik431 mudr. Majernikova v Mučo otvorila novú ambulanciu.
@bubik431 v pohode, ja som bola tiež až v 25ke prvýkrát... Mudr Mačíková -Gynson. Je veľmi ľudská, milá, nežná. Je v Nižnej Šebastovej. Treba zavolať a pýtať sa k nej, striedajú sa s inou, lebo p.lekarka je len niektoré dni tam (prišla z materskej)

@bubik431 bože dievčence, prečo toto robíte? Áno, normálne ťa vezme gynekológ aj keď si tam mala byť už pred 10timi rokmi