icon

Odporučte dobrého gynekológa v Prešove pre nové pacientky

bubik431
13. jan 2025

Dobrý večer mám otázku , mám problém dlhšiu dobu pretrvávajúce bolesti/krče v podbrušku taká pichava bolesť
Žiaľ nemám žiadneho gynekológa , nikdy som na žiadnom vyšetrení nebola a chcela by som sa spýtať či ma vezmú bez problémov keďže mám 27 rokov a ešte som nikdy nebola …viem že je to nezodpovedne z mojej strany ale teraz by som potrebovala poradiť , ci by ste mi vedeli odporučiť dobrého gynekológa v Prešove a ktorí berie nové pacientky. Dakujem vám veľmi pekne

denisa_deniska
13. jan 2025

@bubik431 bože dievčence, prečo toto robíte? Áno, normálne ťa vezme gynekológ aj keď si tam mala byť už pred 10timi rokmi

vanilkovazmrzka
13. jan 2025

Najdi takeho ktory berie nove pacientky a chod. Nie si prva ani posledna, ktora bola prvy krat u gyn vo vyssom veku. Nic ti na to nepovie, vysetri ta a pre svoje dobro uz dodrziavaj kazdorocnu preventivku.

123miaa123
13. jan 2025
tinka_1807
13. jan 2025

@bubik431 ja poznám dobrú, ktorá robí v Širokom - dedinka cca 20 km od Prešova. A myslím, že berie aj nových pacientov. Skús sa jej ozvať. Sestrička je svojská, ale lekárka super.

katka13katka
16. jan 2025

Dzurilla

sona_v
20. jan 2025

MUDr. Olejár 👌🏻👌🏻👌🏻 pri františkánoch v PO

veronikag18
22. jan 2025

@bubik431 mudr. Majernikova v Mučo otvorila novú ambulanciu.

littledaisy
4. feb 2025

@bubik431 v pohode, ja som bola tiež až v 25ke prvýkrát... Mudr Mačíková -Gynson. Je veľmi ľudská, milá, nežná. Je v Nižnej Šebastovej. Treba zavolať a pýtať sa k nej, striedajú sa s inou, lebo p.lekarka je len niektoré dni tam (prišla z materskej)

adika1986
Autor odpoveď zmazal