Odporučte mi miesto na oslavu v Prešove
Ahojte 🙂 chcela by som sa poradiť. Vedeli by ste mi odporučiť nejaké miesto v Prešove, kde by sa dala urobiť oslava 40tin (manžel) a zároveň oslava 1 rok (dcérka)? Oslava by mala byť v októbri. Chcem to urobiť samozrejme cenovo prijateľné cca 500€ okolo 20 ľudí. Ďakujem za každé odporúčanie 🙂.
@andreeea33 my sme mali v Športe na Solivare,sú tam aj bowlingove dráhy takže bola dobra zábava, ale neviem ako to vyjde cenovo...
My sme z KE, manžel mal 40 pred týždňom, bolo nás 8 a vyšlo nás to na cca 400€. Ako bola to 1 z top reštaurácií v KE ale aj tak. Myslím, že s 20 ľuďmi do 500€ to bude dosť náročné niečo nájsť.
Skus dediny okolo presova, napriklad take Lipany maju tam super detsky kutik mozes si doniest vlastnu tortu a cenovo tp asi bude vzdy lepsie nez mesto.
skuste Relax park Dulova ves- Vlcie doly https://www.facebook.com/relaxparkkosariskaoffi...,
Kepasa-min rok som zistovala na 1sv prijmanie mali okolo 25 eur na osobu
@andreeea33 u suseda v Luboticiach koncia prevadzku v polke septembra. Nepises ci chces len hlavne jedlo alebo aj s vecerou. Nas vysli oslavy s dvoma chodmi , 30 ludi cca 1200e . Aj restauracia Išľa je pekna a chutne jedlo poslu menu mailom

@andreeea33 musíš napísať aké mesto.