Odporučte ortopéda v Prešove?
Dobry den. Odporucte prosim ortopeda v Po aj s tel alebo sposb ako sa objednava .... v mučo ked je ortoped kde posiela na snimky ? Beru niekde aj bez objednania ? Dakujem
@bibka26 ja ti odporučim v Sabinove Onderčo ja chodím k nemu z Popradu a je výborný krátka čakacia doba operácia do mesiaca
@barborienka2001 no prave nanho som necitala vobec dobre recenzie hlavne co sa kolena tyk co je aj moj problem.
@barborienka2001 no prave nanho som necitala vobec dobre recenzie hlavne co sa kolena tyk co je aj moj problem.
@bibka26 aj moje dve kolegyne k nemu chodia s kolenami, obe zoperované a veľmi si ho chvália.
Manžel chodí do Muča, aj keď s iným problémom. Musíš sa tam objednať. Nepoznám ortopéda, ktorý by bral na počkanie. Na rtg môžeš ísť kam chceš, lekárovi je to jedno. My chodievame na Sekčov do ProCare.
Na počkanie berie dr. Gajdoš v Centrume. Treba sa skoro ráno zapísať. V utorky a štvrtky robi poobede, tak sa treba prísť zapísať okolo jednej.
Na počkanie berie dr. Gajdoš v Centrume. Treba sa skoro ráno zapísať. V utorky a štvrtky robi poobede, tak sa treba prísť zapísať okolo jednej.
@lukbe a v centrume je rtg ? Mam dost bolesti tak nieco vsetko blizko aby som nemusela cez pol Po captat na ortopefiu tak rtg a zas ortopediu

@bibka26 ja ti odporučim v Sabinove Onderčo ja chodím k nemu z Popradu a je výborný krátka čakacia doba operácia do mesiaca