icon

Ortopédia Prešov

21. aug 2022

Zdravím,
chcem sa spýtať, kde by som našla ortopéda, ktorý by ma vzal a pozrel v dohľadnej dobe. Som tehotná a mám problém s nohou, ledva chodím. Samozrejme čim viac rastiem tým to viac bolí. V noci už ani nespím. Viete o niekom kto by mi vedel pomôcť? Ďakujem.

janulik270
21. aug 2022

Odporúčam dr.Murcka sídlo Muco Prešov sa objednáva ale akútne stavy zoberie.
Moja dcéra mala bolesť v kolene a zobrali nás.
Najlepšie zavolať povedať že máte bolesti a ste tehotná či Vás a kedy zoberú.
Zajtra zavolajte ale až poobede po 14hod ak nebudú zdvíhať nevadí oni volaju späť.Zajtra sú tam.aj do 18h.Sestricky veľmi zlaté aj doktor.Informujte sa aj či treba vym lístok.My mali niekto dáva niekto nie tak neviem či treba

autor
22. aug 2022

@janulik270 dakujem krasne 🙂

liliputka2131
22. aug 2022

Ja chodim do osteocentra oni robia do 18 tej ci 19tej dokonca posles formular cez net ku komu chces istci cvengros ci brunc ja chodim k tomu druhemu je to dobry lekar podla mna no a daju ti termin ako ti vyhovuje ci doobedu ci poobede ja skor poobede aj menej ludi aj po praci stiham

janulik270
22. aug 2022

@liliputka2131 tato nemocnica si účtuje po novom 20e poplatok za prvé vysetrenie.
Ja som pred týždňom bola na kardiologii objednala som.sa mailom a hneď ma informovali 20e poplatok,to isté som bola na endokrinologiu 20e poplatok,echo srdca 5e po novom si účtuje nemocnica.
V Muci kde som pani poslala nič si neuctuju

liliputka2131
22. aug 2022

@janulik270 to je od kedy po novom?lebo ja som bola na prvom vysetreni teraz v juli na orto a nikto nic odomna nechcel

janulik270
22. aug 2022

@liliputka2131 neviem od kedy proste celé zle
Pred 2 tyz som bola na kardio 20e
Teraz idem v septembri na endokr. sestrička mi volala že 20e poplatok.Smik je šéf hlavnej budovy tak potrebuje sa nabaliť.Ja som bola na kardio a povedal že musím ísť na ozonovu terapiu za 125e a Hitop za 100e lebo ináč mi nepomôže mám vysoký tep.Cele zlé.Keby som mala iného kardio idem preč.Neviem prečo berú poplatky za 1vysetrenie 20e 🤦

autor
22. aug 2022

@janulik270 prosim Vas naozaj zavolaju spat? Skusala aom aj to druhe co mi pani oradila tam mi vobec nikto neberie a tu maju bud obsadene alebo nedvihaju

autor
22. aug 2022

@liliputka2131 dakujem budem skusat aj tam zatial sa nikam dovolat neviem

janulik270
22. aug 2022

Do Muca ku Murckovi keď ste volali nebojte sa oni vám zavolajú späť.My dnes máme kontrolu po 16h .
Robia dnes poobede lebo majú jednodňové operacky a druhý doktor je na dovolenke

liliputka2131
22. aug 2022

@janulik270 joj ako toto viem ze za interne a tieto veci bere peniaze smik ja som k nemu chodila na cecko platila som 3ecka ked som prisla so svojim od kedy zacala korona tak zdrazil som bola na cecko pocas prvej vlny a uz pytali odomna 27ecka i ked som doniesla svoje zase ako strasna prirazka ale na orto sa mi zda ze nepytaju peniaze

liliputka2131
22. aug 2022

Este ma napadlo autorka ak mas fakt velku bolest uz bude open orto pohotovost pri psychiatrii za rampou to najdes nemusis mat vymenny zo sekcova ja som bola pred tyzdnom lebo ma chytilo bedro uz by som nevydrzala akoze ortopedia na urovni lekar sestricka vsetko pristup cize este tato moznost je

janulik270
22. aug 2022

@liliputka2131 v pondelok na obed som volala tiež ako je psychiatria dcéra mala silné bolesti kolená je tam bežná ambulancii do 15h povedali mi že ju neosetria lebo je dovolenkové obdobie a jeden lekár chodí po vyšité jediné čo mi môže pomôcť mám prísť po 15h vtedy začína pohotovosť tak aj tam.
Dcéra mala ísť na pohotovosť e do toho nám volali z Muca že doktor robí v pondelok poobede ale že nás zobere tak sme išli tam.

liliputka2131
22. aug 2022

@janulik270 ano ja som isla o 15.30 na pohotovost orto a raz dva vyriesili moje bolesti

autor
22. aug 2022

Dakujem Vam za prispevky. Nakoniec mi volali spat z ortho a ze mam prist este dnes. Tak som bola. Vystihla som super casovo ani som dlho necakala a vlastne ani dnu nebola. Spravili sono nohy a skonstatovali ze mam zapal v nohe a lokalne do 6m mozem flector a sla som domov 😀
Pred rokom problem s chrbtom aj prstom proste sa mi v tehotenstve tvoria zapaly a lekari mi nechceli dat nic. Oni sa boja. Takze opat mi oen ostava vydrzat a spolahnut sa na gel 🙂

janulik270
22. aug 2022

My sme tiež boli v Muci nemali pred nami skoro nikoho.Max rýchla kontrola 🙂
Držím prsty nech ste fit tehotenstvo dáva zabrať 🙂

autor
23. aug 2022

@janulik270 dakujem krasne 🙂