icon

Práca v Crystal Call Prešov

predamoblecenie000
16. sep 2025

Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či má niekto skúsenosti s prácou v Crystal Call v PO, pripadne v inom meste. Na pohovore som uspela, no mám z tej pozície zmiešané pocity. 😕

xena0
16. sep 2025

Brigádovala som tam... 😀Ako brigáda ok.

anonym_6d3e70
16. sep 2025

O akú prácu sa jedna?

predamoblecenie000
autor
17. sep 2025
@xena0

Brigádovala som tam... 😀Ako brigáda ok.

@xena0 dostali ste výplatu tak ako vám sľúbili? Neboli tam nejaké problémy?

xena0
17. sep 2025
@predamoblecenie000

@xena0 dostali ste výplatu tak ako vám sľúbili? Neboli tam nejaké problémy?

@predamoblecenie000 čo sa týka výplaty problém nebol nikdy žiaden

predamoblecenie000
autor
Autor odpoveď zmazal
katka13katka
19. sep 2025

Tiez som tam brigadovala ale asi 10rokov dozadu😀

anonym_420590
21. sep 2025

Nečakaj že dostaneš peniaze keď nepredávas výrobky ked si na aktívnej linke..máš tam dva linky aktívnu kde musíš volať ľuďom a ponukat nejaký tovar isto ti povedali čo budeš predávať ....alebo pasívna linka kde ti volajú zákazníci ktorí už od firmy niečo kúpili a sa sťažujú atď...tipujem že na aktívnu linku tá vzali tam to je ťažké veľa ľudí tá pošle do ....

katka13katka
21. sep 2025
@anonym_420590

Nečakaj že dostaneš peniaze keď nepredávas výrobky ked si na aktívnej linke..máš tam dva linky aktívnu kde musíš volať ľuďom a ponukat nejaký tovar isto ti povedali čo budeš predávať ....alebo pasívna linka kde ti volajú zákazníci ktorí už od firmy niečo kúpili a sa sťažujú atď...tipujem že na aktívnu linku tá vzali tam to je ťažké veľa ľudí tá pošle do ....

@anonym_420590 my sme tam robili len prieskumy, ziaden predaj. Neviem sice ako je to teraz

predamoblecenie000
autor
22. sep 2025
@anonym_420590

@anonym_420590 ďakujem za info