Práca v Crystal Call Prešov
Dobrý deň, chcela by som sa informovať, či má niekto skúsenosti s prácou v Crystal Call v PO, pripadne v inom meste. Na pohovore som uspela, no mám z tej pozície zmiešané pocity. 😕
O akú prácu sa jedna?
Brigádovala som tam... 😀Ako brigáda ok.
@xena0 dostali ste výplatu tak ako vám sľúbili? Neboli tam nejaké problémy?
@xena0 dostali ste výplatu tak ako vám sľúbili? Neboli tam nejaké problémy?
@predamoblecenie000 čo sa týka výplaty problém nebol nikdy žiaden
Tiez som tam brigadovala ale asi 10rokov dozadu😀
Nečakaj že dostaneš peniaze keď nepredávas výrobky ked si na aktívnej linke..máš tam dva linky aktívnu kde musíš volať ľuďom a ponukat nejaký tovar isto ti povedali čo budeš predávať ....alebo pasívna linka kde ti volajú zákazníci ktorí už od firmy niečo kúpili a sa sťažujú atď...tipujem že na aktívnu linku tá vzali tam to je ťažké veľa ľudí tá pošle do ....
Nečakaj že dostaneš peniaze keď nepredávas výrobky ked si na aktívnej linke..máš tam dva linky aktívnu kde musíš volať ľuďom a ponukat nejaký tovar isto ti povedali čo budeš predávať ....alebo pasívna linka kde ti volajú zákazníci ktorí už od firmy niečo kúpili a sa sťažujú atď...tipujem že na aktívnu linku tá vzali tam to je ťažké veľa ľudí tá pošle do ....
@anonym_420590 my sme tam robili len prieskumy, ziaden predaj. Neviem sice ako je to teraz
@anonym_420590 ďakujem za info

Brigádovala som tam... 😀Ako brigáda ok.