RC Oáza, Prešov - skúsenosti
Ahojte, dievčatá 🤗 začiatkom roka má čaká týždenná rehabilitácia v tomto centre kvôli prasknutej platničke. Idem prvýkrát, tak začínam stresovať. 🙈 Veľmi by mi pomohli vaše skúsenosti, čo si mám zbaliť a čo mi bude, naopak, zbytočné. Určite plavky, to už mi bolo oznámené. Za každú reakciu ďakujem 😘
@bizubcek ja som bola s dcérou, ona ťažká skolioza ja miernejšia - poradili mi, že u obvodného cez výmeny lístok viem rehabilitovať aj ja. Skončila som ba3 týždňovej Pn a ťažkým zápalom. Po 3 dňoch u nich som sa nevedela pohnúť a " lekári" že som seknuta po prepustení som hneď šla na pohotovosť a od dverí lekár že zápal. A to som šla ako doprovod a prišla ako kalika, osobne nikdy viac, sú tam síce veľmi milý personál ale podľa mňa každému to isté na danú dg dávajú. Za mňa osobne nikdy viac. Na izbách je dosť teplo, stačí domáce voľné oblečenie, jedlo sa nosi na izby- 2x do týždňa suchá večera ( hrubý plat šunkovej salami a chlieb) , župan sa hodi lebo na bazén sa chodí ďalej, dostanete 1x uterák do bazéna na celý pobyt, je tam aj sušiak kde si to viete vysušiť. Vonku cez covid iba areál a na procedúry volajú telefónom, cez víkendy iba 1 procedúra
@rizmag Nakoniec nad očakávania. 😁 Všetci sú tam veľmi milí, procedúry som mala od rána 7.30 - 8.00 až do cca. 15:30. Počas vikendu a sviatkov sú obmedzené. Dni zbehli veľmi rýchlo. Keďže som bola ešte v čase covidových opatrení, stravu nám nosili 3 x denne na izbu a vychádzky mimo areál neboli povolené. Určite mi to pomohlo. Najbolestivejšie boli plynové injekcie 😝 ostatné bola pre mňa viac - menej dovolenka. 😁 Čo konkrétne chcete vedieť?
Ja by som sa chcel spýtať na cenu.