icon

Skúsenosti a poplatky v škôlke ELBA Prešov

fluffy18
24. jan 2025

Ahojte , chcela by som vás poprosiť o radu ohľadne tejto škôlky. Neviem nikde zistiť aké sú tam mesačne poplatky. Samozrejme som sa najskôr pýtala na tuto otázku cez email aj FB ale ohľadne tohto mi neodpisali. Ďalšia otázka , ste spokojní ? Ako je to s deťmi , ktoré nemajú všetky očkovania? U nás je to zo zdravotných dôvodov.
Ďakujem za každú odpoved

sims122
24. jan 2025

@fluffy18 na FB je stránka Prešovské mamičky, tam ti odpovedia skôr 🙂 a sú tam aj staršie príspevky s recenziami

danusa64
27. jan 2025

Ahoj, mesacny poplatok je aktualne 130e plus strava cca 45e, to zalezi od dni v mesiaci a ci je dieta cely mesiac v skolke. Inak neplatime nic navyse, nic nenosime, o v vsetko sa stara skolka, my sme kupovali len papuce a pyzamko.
Ohladom ockovania neviem, moja ma vsetky.
So skolkou sme spokojny, mala sa tam tesi, ma super pani ucitelky, ani domov sa jej kolko krat nechce ist, ked je doma tak sa pyta kedy uz pojde, velmi sa jej tam paci. Ale su deti a deti, niektore tam rano placu aj po takmer pol roku.

lusi89
31. jan 2025

@fluffy18 syn nie je ockovany zo zdravotnych dovodov a chodi na elbu, nikto nic neriesil

kvietok1992
1. feb 2025

@danusa64 kedy dávaju vedieť že prijali dieťa? nikde som nenašla info

danusa64
2. feb 2025

@kvietok1992 tusim to bolo v maji, v case ked sa podavali prihlasky na statne skolky

kvietok1992
2. feb 2025

@danusa64 až tak neskoro? Má prekvapilo keďže zápis už otvorili

danusa64
2. feb 2025

@kvietok1992 ano tiez som bola prekvapena, nevedela som ci je prijata tak som musela davat prihlasku aj na stastnu aby som mala poistku

kvietok1992
2. feb 2025

@danusa64 ok tak ďakujem za info, dám pre istotu aj ja 🙂